Szerintetek a koltozes lenne a legjobb dontes? 16l
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 16 eves vagyok.az anyukammal a neveloapammal es a 9 eves ocsemmel elek.egyutt.a szuleim nincsenek egyutt.apukammal ugy 9-10 eves lehettem amikor felvettem a kapcsolatot es megkeresett.elotte soha nem is beszeltem vele.apumek meg anyumek nagyon nem jonnek ki jol egymassal.de a lenyeg az,hogy elszeretnek koltozni otthonrol.azt hiszem.egyszeruen nem erzem otthon jol magam a neveloapukam miatt.miota megismertem az igazi apum mar nem tul jo neveloapammal a kapcsolatom.es mostanaban folyamatosan csak a vita megy otthon.nekem ez mar nem megy.nem birom mar otthon.jobb dontes lenne ha elkoltoznek annak ellenere,hogy tudom ez mennyire fajna anyukamnak?2015. aug. 16. 16:11
1/11 anonim válasza:
Ezt először az otthoniakkal kell megtárgyald, nem velünk. Csak úgy ni nem léphetsz le otthonról.
Ezalatt amúgy azt kell érteni hogy az igazi apukádhoz akarsz költözni?
Más kiút szerintem nem lenne, tehát kizárásos alapon gondolok erre a megoldásra.
2/11 anonim válasza:
Nem értem ennyi idős gyerekek miért vannak oda költözködésért. Nem, nem oldható meg. Kiskorú vagy, a gyámhivatal képbe fog kerülni, jól meg fognak b*ni titeket. Ez a sajnálatos igazság. El kell érned a felnőtt kort.
3/11 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele,hogy ezt hivatalos uton is kell intezni.de amig nem vagyok biztos a koltozesben addig feleslegesen mentem volna ebbe bele.de mivel elmultam 16 mar van beleszolasom,hogy hol szeretnek elni.es ezt gondolom figyelembe is fogjak venni.
2015. aug. 16. 16:31
4/11 A kérdező kommentje:
Igen az kimaradt,hogy apukamekhoz szeretnek koltozni.
2015. aug. 16. 16:33
5/11 anonim válasza:
Ehhez először is (tudomásom szerint) apádnak kell pert indítania a gyermekelhelyezés megváltoztatásáért, és ennek során meg fognak hallgatni. Azzal is jár, hogy édesanyád lesz köteles tartásdíjat fizetni érted.
6/11 anonim válasza:
Miért csak azután lett rossz a kapcsolatod a nevelőapáddal, hogy megsirmerted a biológiai apád?
7/11 A kérdező kommentje:
Mert kiskorom ota ismerem neveloapamat,es amikor megjelent a biologiai apam akkor elkezdtem atjarni,es egyre tobbszor mentem es,ezert neveloapam feltekeny lett ra.
2015. aug. 16. 16:50
8/11 anonim válasza:
Apukád hivatalosan az az apád? Házasok voltak vagy tett elismerő nyilatkozatot?
9/11 anonim válasza:
és szerinted erre a helyzetre az a megoldás ha a biológiai apádhoz költözöl? aki mellesleg ha jól értem 10 évig feléd se nézett. miért gondolod, hogy szeretne veled lakni?
10/11 A kérdező kommentje:
Nem voltak hazasok.egy egy ejszakas kaland volt.beszeltem apammal es o ajanlotta fel,hogy koltozzek oda.
2015. aug. 16. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!