Miért nem bízik meg bennem? Attól, mert a legjobb barátnőm ilyen, nekem miért kéne úgy élnem?
Anyának elmondtam, hogy a legjobb barátnőm luxusprostituált, leginkább külföldön. Előtte anyának semmi baja nem volt vele, nagyon szerette és ha nálunk volt, mindig mondta, hogy úgy örül, hogy ilyen jóban vagyunk, mert a lány tök normális és ambiciózus.
De most, hogy tudja ezt, teljesen kiborult, hogy biztos engem is belevisz majd a rosszba, nekem sem lesz jó az az életszínvonal, amit ő tud biztosítani és belekerülök majd ebbe az egészbe én is.
Megyünk a Szigetre és ugye a barátnőmnek Pesten van a lakása és ott alszok nála, ahogy már eddig több alkalommal is. Erre anya tegnap bejött a szobámba, hogy ő jobban örülne, ha inkább valami normális szállást keresnék, vagy egyáltalán nem is mennék el, a helyszínen biztos el lehet adni a bérletet.
Nem hiszem el, hogy úgy ismer, mint aki képes lenne a pénzért együtt lenni bárkivel.
Szerintetek mit csináljak, hogy ezt a 'túlféltést' befejezze és rájöjjön, hogyha eddig sem tettem semmit, ezután sem fogok?
17/L
Megint te? Már annyi, de annyi kérdésed volt itt, ugyan erről is. Mindig valami hatalmas kamu, ahol azzal hencegsz, hogy csilliárdosok vagytok. Szöktél már a nagyitól külföldre a barátnődet megmenteni, suli helyett unokatesóval külföldön kiheverni a hatalmas tiniszerelmek kínjait, akartál már hazaszökni apádtól a luxus síútról, suliban is majdnem meghúztak, de az utazás fontosabb volt, mert apád cégénél leszel ügyvéd... Ugyan ilyen sztori is volt, mikor a luxuskhva bartánőddel laktál, meg a szüleidet nem akartad odaengedni a lakásba, ahol takarítónő takarítiott és éttermi kaját ettetek, mert minden este buliztatok.
Mindig egyértelmű, hogy hazudsz, de he valaki válaszol, akkor értetlenkedsz, meg kifogásokat keresel, mert te nagyvilági, érett nő vagy. Nem unod még? Ennyire szeretsz hazudozni?
Tudom, tudom, most azt fogod írni, hogy én összekeverlek valakivel, te tényleg csilliárdos királylány vagy, iggggen.
Szerintem attól fél,hogy később ha elkezdesz dolgozni, akkor majd rájössz,hogy más módon könnyebben lehet sokkal több pénzt szerezni.Mert valljuk be tisztességes munkával a közelébe se érsz annak a fizetéséhez,aki a testéből él.Szerintem ettől fél anyukád,hogy később nehogy a könnyebb utat válaszd a pénzkereséshez.
" eddig sem tettem semmit, ezután sem fogok"
ezt úgy írtad, mintha gratuláció kéne azért mert nem vagy prosti 17 évesen.
A véleményem, hogy addig nem baj amíg barátkoztok,de ne tekintsd mintának az ő életét. Lehet most jó élete van, de később megbánhatja,főleg ha a párkeresésben ez gondot okoz.Mert valljuk be a legtöbb férfi nem lenne boldog, hogyha kiderülne hogy a barátnője prostituált volt korábban.
Anyukádnak is magyarázd el, hogy te a későbbiekben normális munkát szeretnél és komoly kapcsolatot,nyilván nem szeretnél olyan lenni mint a barátnőd.De jól megértitek egymást és nem téma a munkája, ne aggódjon, nem visz bele semmi rosszba.
De ezt akkor mondd ha így is gondolod.
Első válaszoló:
Nem értelek. Kb. 1 hete, ha regisztráltam, ebben a kategóriában ez az első kérdésem.
Nem vagyunk gazdagok egyáltalán, anyukám egyedül nevel 3 éves korom óta. Nem szokásom külföldre szökdösni, főleg nem a nagyszüleimtől. Nincs unokatesóm, így az sem oké, hogy vele bárhová mentem volna.
Sosem voltam síelni, nemhogy az apámmal.
Az iskolában sem álltam bukás szélén az eddigi éveim alatt. Apukámnak nincs cége és nem is szeretnék ügyvéd lenni.
A legjobb barátnőmmel sem laktam még huzamosabb ideig, hiszen még gimnazista vagyok, 1 órára lakom Bp.-től és 18 sem vagyok. Így érdekes lenne a dolog... Szóval bocsi, de tényleg nem tudom, hogy miről beszélsz és kivel keversz össze.
Második válaszoló:
Már dolgozom a suli mellett, de még így sem fordult meg a fejemben, hogy együtt legyek valakivel csak azért, mert jól megfizetne érte. Erre én képtelen lennék és nem nézem le azt, akinek ez könnyen megy, de én még csókolózni sem tudok olyannal, akit nem ismerek, nem bízom benne legalább egy kicsit.
Azért mondtam el, mert kérdezte anya, hogy a szülei mivel foglalkoznak, hogy így tudják anyagilag támogatni (tudta anya, hogy sokat van külföldön, saját autója és lakása van, stb). Meg én ezt nem gondoltam olyan nagy dolognak. Jó, persze, nem hangoztatom, de azt hittem, hogy abból nem lesz gond, ha anyának elmondom, mert vele alapból sok mindent megbeszélek.
Utolsó, fejezd már ezt be. Ha ennyire nem akarsz segíteni, inkább ne is válaszolj!
Nem tartom magam elkényeztetettnek. Írtam bármi olyat, amiből arra következtethetnél, hogy az lennék?!
Milyen milliomos szülőkről beszélsz te itt? Az anyám tanárnő, nem éhezünk, de nem is szórjuk a pénzt, mert egyedül nevel. Apa másik városban él, csak gyerektartást fizet és szülinapomon, névnapomon és Karácsonykor kapok 1-1 nagyobb ajándékot, vagy összeget tőle.
Iskola mellett dolgozom (angolból korrepetálok gyerekeket), de most nyáron pl. az egyik ismerősünk rendezvényszervező cégénél is dolgoztam, június közepétől augusztus elejéig. Szóval nem hinném, hogy olyan hű, de gazdagok lennénk. Vagy ha te tudsz valami eltitkolt számláról, akkor légyszi szólj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!