Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem bízik meg bennem?...

Miért nem bízik meg bennem? Attól, mert a legjobb barátnőm ilyen, nekem miért kéne úgy élnem?

Figyelt kérdés

Anyának elmondtam, hogy a legjobb barátnőm luxusprostituált, leginkább külföldön. Előtte anyának semmi baja nem volt vele, nagyon szerette és ha nálunk volt, mindig mondta, hogy úgy örül, hogy ilyen jóban vagyunk, mert a lány tök normális és ambiciózus.

De most, hogy tudja ezt, teljesen kiborult, hogy biztos engem is belevisz majd a rosszba, nekem sem lesz jó az az életszínvonal, amit ő tud biztosítani és belekerülök majd ebbe az egészbe én is.

Megyünk a Szigetre és ugye a barátnőmnek Pesten van a lakása és ott alszok nála, ahogy már eddig több alkalommal is. Erre anya tegnap bejött a szobámba, hogy ő jobban örülne, ha inkább valami normális szállást keresnék, vagy egyáltalán nem is mennék el, a helyszínen biztos el lehet adni a bérletet.

Nem hiszem el, hogy úgy ismer, mint aki képes lenne a pénzért együtt lenni bárkivel.

Szerintetek mit csináljak, hogy ezt a 'túlféltést' befejezze és rájöjjön, hogyha eddig sem tettem semmit, ezután sem fogok?

17/L

2015. aug. 9. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy már.
2015. aug. 9. 18:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Akkor ne válaszolj!
2015. aug. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!