Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan bánt, hogy anyám meg...

Jogosan bánt, hogy anyám meg a "legjobb barátnőm" jobban szeretik egymást mint engem?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel együtt jártam általánosba meg középsuliba, ezért anyám kitalálta, hogy ilyen régóta ismerem akkor biztos ő a legjobb barátnőm. Ezt a lányt hurcoljuk magunkkal mindig ha utazunk valahova. Egyébként tényleg a barátnőm, szeretem, de inkább azért visszük mert anya bírja...

A csajnak rám sosincs ideje, kb másfél éve csak akkor láttam ha nyaralni mentünk, neten is kb háromhavonta beszélünk, mert sose válaszol mert nem ér rá, anyámmal minden este órákat chatelnek, meg együtt mennek pizzázni, én bárhova hívom nem ér rá.

Ha a lánynak bármi problémája van, anyám csomót lelkizik vele, velem semmiről nem hajlandó beszélgetni.

Jogos, hogy ez nekem rosszul esik? Ha beszélek velük erről, egyszerűen nem értik mi a probléma, és azt mondják butaságokat beszélek. Mit gondoltok?

20/L

2015. máj. 2. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szépen közlöd velük, hogy nem is beszélgettek és nincs köztetek baráti kapcsolat, a bolti eladóval jobb a kapcsolatod:D és közlöd felőled találkozhatnak vele,de értsék meg nem vagytok baráti viszonyba és ha ilyen lányt akartak volna inkább akkor fogadják örökbe :D de amúgy előfordul, hogy a saját gyerekünkkel egyszerűen nem vagyunk olyan jó összhangban mint egy ismerőssel, ez van el kell fogadni. Attól még szeretnek téged csak nagyon jól el tudnak beszélgetni a barátnőddel.
2015. máj. 2. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szia,van a barátnőnek anyukája? Mert ha nincs vagy nincs jóban vele, akkor most a te anyukádat érzi a sajátjának. Erre tudok csak gondolni.
2015. máj. 2. 13:37
 3/4 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek van anyukája, és nagyon jó a kapcsolatuk.
2015. máj. 2. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
95%

Ezek szerint nem is a te barátnőd, hanem anyukád barátnője.

Nem is az a gond, hogy anyukád jóban van vele, hanem az, hogy téged emellett nem vesz komolyan. Jogosan esik rosszul. Te fontosabb kellene legyél neki, még akkor is, ha valaki mással jobban megtalálja az összhangot.

Én lehet, hogy ezt próbálnám ki: közölném csak úgy mellékesen, hogy xy anyukájával/anyukakorú nővel milyen jól megértem magam, mennyit segít nekem, ha igénylem, mennyit beszélek vele, tök jól kijövünk. Lássuk, mit szól.

2015. máj. 2. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!