Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan féltem a lányomat s...

Jogosan féltem a lányomat s legjobb barátnőjétől?

Figyelt kérdés
A kislányom és barátnője is egykorúak 17 évesek. AZ a problémám, hogy a kedves barátnőnek 54 éves barátja van. Eltartott kitartott kis pláza cica baba! Télen vitte Maldívra. Rengetek pénzt költ rá, facebookon folyamatosan rakja fel a képeket, hogy milyen luxus ruhákat cipőket kap. stb... A lányom nem ilyen mentalitású. De féltem, hogy látja ezt, és Ő is esetleg ilyenné válik a barátnője hatására.
2015. ápr. 23. 11:09
 1/10 A kérdező kommentje:
a legjobb barátnőjétől? *
2015. ápr. 23. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Jogosan. Nagyon fura lány lehet a barátnője, ha 17 évesen 54 éves pasija van. Konkrétan, mint egy k_urva. A szülei is furák lehetnek.

Nagyon nem örülnék, hogy ilyen barátnője van a lányomnak. Már csak azért sem, mert saját magától kéne érezni, hogy ez fura és ezért nem keresni ennyire ennek a lánynak a társaságát. Arról nem is beszélve, hogy milyen társaságba kerülhet be a lányod az 54 éves pasi révén.

2015. ápr. 23. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Jogosan. A pasi sem lehet 100-as.. Annyi idős, mint apám (én 25 vagyok) és egy 17 évessel van, nem kicsit gusztustalan.
2015. ápr. 23. 11:18
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha ennyi elég ahhoz, hoyg ezt akarja, akkor úgy is ezt az utat fogja választani. Ha meg normál értékrendje van, akkor hiába van ilyen a kötnyezetében, marad normális.
2015. ápr. 23. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Ja a pasival is gondok vannak.
2015. ápr. 23. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom azért a lányodnak is megvan a magához való esze, saját értékrendje... Ha mondjuk a lányod nagyon befolyásolható a barátnője által, vagy esetleg szereti majmolni a többieket, hogy ne legyen kiközösítve, akkor persze van veszélye a dolognak, jogosan félted.

De ha értelmes lány, akkor nem kell annyira aggódni.

Pl. ha visszagondolok a 17 év körüli koromra és a barátaimra... Hát emlékszem, hogy egy csomó mindennel nem értettem egyet, amit tettek, de attól még barátok/osztálytársak voltunk, stb. Voltak esetek, hogy konkrétan megmondtam nekik, hogy nem normálisak ezért vagy azért. Vagy csak egyszerűen rájuk hagytam dolgokat, de egyáltalán nem követtem őket...

Szerintem embere válogatja, de inkább csak akkor veszély ez a barátnő, ha a lányod majmol vagy befolyásolható... Nos te ismered őt.

2015. ápr. 23. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogosan, valamennyire már biztosan befolyásolta ez az életmód, hiszen ha nem tetszene neki, ha elítélné, akkor nem ez a lány lenne a legjobb barátnője.
2015. ápr. 23. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja ez lemaradt:

És a másik dolog, hogy mit tudsz tenni? Eltiltod tőle? Az csak még rosszabb, mert összevesztek, és kínjában végül tényleg a barátnőjét fogja utánozni.

Jobb inkább ha beszélgetsz vele, mármint ne arról, hogy pici lányom jajj nehogy te is ilyet csinálj, nem, ne erről beszélj vele! Hanem hogy ó szegény barátnőd, milyen helyzetben van, hogy hagyta magát behálózni egy vén tata által, meg hogy az ilyen tatáknak csak önbizalomhiányuk van és nem találnak normális nőket a saját korosztályukból és ezért szeretnek friss husival villogni ideig-óráig. Meg hogy a barátnőd csak élvezi a luxust és nem is szerelmes igazából, a szerelem pedig fontosabb ,mint a drága holmik és ha sokáig együtt maradnak, csak egy magányos királynő lesz a barátnőd a vén pasi palotájában... Stb...

2015. ápr. 23. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, ezek jók, amiket a 8-as ír :)

Biztos mondnám neki, hogy szegény barátnőd, hogyan bírja, hogy pénzért kell szexelnie egy ilyen öreg férfival? Remélem, nem bántja. Figyelj oda szegénykére :D

2015. ápr. 23. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Én őszintén? Sajnálom a kislányt. Nem hiszem, hogy a véletlen vezette el a pasasig. Sem a pénz illata ... Nyilván van ott mögöttes háttér, nem szerényen.
2015. ápr. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!