Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más fiatalok is ilyenek? Az...

Más fiatalok is ilyenek? Az én fiam 14 éves, most lett 9. -edikes, és eljár bulizgatni a barátaival (? )

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy van hogy éjjfélkor jön haza, és ez nemjó. Mostanába mondjuk hamarabb jön, mert szigorítás van, de tiltani nem tudom teljesen, mert akkor jön az, hogy a barátai mehetnek és ő nem mehet, és az tényleg rossz érzés lehet egy gyereknek. Más fiatalok is este járnak ki a barátokkal? Az a másik, hogy szoktak iszogatni is (szomszédok mondták, illetve ismerősök). Egyszer rákérdezett az apja, hogy mit, azt mondta Vodkáznak, Boroznak, Apszint. Ez nem normális mikor ezt megtudtam akkor hatalmas eltiltás volt... Egyébként jó tanuló 4-5ös.

2015. nov. 13. 15:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
34%

Érdekes emberek jöttek elő, máshol 14 évesen még a szomszédba sem mehet legózni a gyerek, itt meg oké, ha piál.

Remélem, baja lesz, és észhez tér, merthogy a szülei nem tudják nevelni, az biztos.

2015. nov. 14. 12:59
 22/22 anonim ***** válasza:

"Ja és óvatosan sötétedés után, mert a közbiztonság mindenhol gyatra."

Azért ezt hagyjuk már, felénk ilyenkor már délután ötkor sötét van. Decemberben majd még hamarabb..

2015. nov. 14. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!