Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy 17 éves lányt elengednétek...

Egy 17 éves lányt elengednétek külföldre nyaralni a barátaival?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 11:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
igen.
2015. jún. 19. 11:19
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Körülményektől függ.

Hova. Milyen a lány. (Jó esetben ismeri az ember a gyerekét és tudja, hogy mire számíthat tőle.) Kik a barátai. Ismerem-e őket. Ismeretlenekkel biztosan nem engedném el.

2015. jún. 19. 11:20
 3/17 anonim ***** válasza:
68%

Sok mindentől függ.

Van olyan gyerek aki felelőtlen, nem tud normálisan gondolkozni. Lehet nagy élmény stb. de a szülőnek engedtessék már meg, hogy eldöntse a gyereke mehet-e vagy nem.

Én inkább tartom otthon a gyereket ha felelőtlen, mint koporsóba hozzák haza.

2015. jún. 19. 11:22
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ennyi idősen még inkább menjen a családjával külföldre.

Akik most barátai, könnyen lehet pár hónapon belül már nem lesznek. Inkább menjenek el a strandra vagy a Balatonra, de külföldre szerintem felesleges és veszélyes is lehet, ha nem beszélik a nyelvet vagy felelőtlenek, csak lányok mennének ,isznak stb.

De sok mindentől függ, ha idősebb barátai vannak akik esetleg ismerik az adott országot, akkor másabb a helyzet.De 4-5 17 éves lányt nem szívesen engednék el, ha előtte sose voltak még külföldön.

2015. jún. 19. 11:29
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
El, el is szoktam. Én kifejezetten örülök, hogy ha akarnak menni. Mikor lássa a világot, ha nem most, amíg fiatal?
2015. jún. 19. 11:30
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
attol fugg, valoszinuleg nem.
2015. jún. 19. 11:32
 7/17 anonim ***** válasza:
19%

Nem 10 éve még igen, manapság nem.

Nézd meg az Elrabolva c.filmet. Valóság alapján készült.

2015. jún. 19. 11:33
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen kérdést szülő nem ír ki ide. Menni akarsz és nem engednek? Teljesen mindegy, mit kapsz válaszokat, mert úgyis a szülő dönti el,elengedi, vagy sem.
2015. jún. 19. 11:33
 9/17 anonim ***** válasza:
21%
ha kifizeti magának akkor igen.
2015. jún. 19. 11:38
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Ha normális a lány és ismerem a barátait akikkel megy és ők szintén normálisak, na meg nem a világ végére mennek, hanem mondjuk csak ide Horvátországba, akkor igen.

Akik meg ilyen Elrabolva filmekkel jönnek, azok amúgy normálisak vagy rendszeresen járnak orvoshoz? Javasolnám, ha nem tették eddig, akkor keressenek fel egy szakembert.

2015. jún. 19. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!