Egy 17 éves lányt elengednétek külföldre nyaralni a barátaival?
Körülményektől függ.
Hova. Milyen a lány. (Jó esetben ismeri az ember a gyerekét és tudja, hogy mire számíthat tőle.) Kik a barátai. Ismerem-e őket. Ismeretlenekkel biztosan nem engedném el.
Sok mindentől függ.
Van olyan gyerek aki felelőtlen, nem tud normálisan gondolkozni. Lehet nagy élmény stb. de a szülőnek engedtessék már meg, hogy eldöntse a gyereke mehet-e vagy nem.
Én inkább tartom otthon a gyereket ha felelőtlen, mint koporsóba hozzák haza.
Szerintem ennyi idősen még inkább menjen a családjával külföldre.
Akik most barátai, könnyen lehet pár hónapon belül már nem lesznek. Inkább menjenek el a strandra vagy a Balatonra, de külföldre szerintem felesleges és veszélyes is lehet, ha nem beszélik a nyelvet vagy felelőtlenek, csak lányok mennének ,isznak stb.
De sok mindentől függ, ha idősebb barátai vannak akik esetleg ismerik az adott országot, akkor másabb a helyzet.De 4-5 17 éves lányt nem szívesen engednék el, ha előtte sose voltak még külföldön.
Nem 10 éve még igen, manapság nem.
Nézd meg az Elrabolva c.filmet. Valóság alapján készült.
Ha normális a lány és ismerem a barátait akikkel megy és ők szintén normálisak, na meg nem a világ végére mennek, hanem mondjuk csak ide Horvátországba, akkor igen.
Akik meg ilyen Elrabolva filmekkel jönnek, azok amúgy normálisak vagy rendszeresen járnak orvoshoz? Javasolnám, ha nem tették eddig, akkor keressenek fel egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!