Ti elengednétek a fiatokat Horvátországba a barátaival, kocsival?
Mert még nálunk lakik (már nem sokáig)
És mert miénk a kocsi.
10 000 km.-t vezetett. Pont ez az az időszak amikor az ember már azt hiszi és úgy érzi,hogy Ő már tud vezetni és, hogy neki már van gyakorlata. 30 000 km. vezetés után lehet azt mondani,hogy megfelelő rutinja és gyakorlata van egy autó vezetőnek.
A fiadnak szinte semmi gyakorlata nincs a városon kívüli vezetésben. Éjjel, esőben, magas hegyekben (3000 méter), folyamatos autóvezetés, minimum 6-8 órán keresztül, 4-5 személlyel plusz csomagok súlya, kinti hőmérséklet 30 - 35 C, teljesen idegen ország, idegen színű táblák,feliratok,stb. Ilyen körülmények között levezettet tapasztalat NULLA.
Én nem engedném el.
A fiamat 22 évesen engedtem el (adtam oda az autót) először egyedül (barátokkal)elmenni Horvátországba. Úgy, hogy az előtte való években többször is együtt mentünk le az Adriára és kb. az út 2/3 részét Ő vezette és én csak felügyeltem. Perfekt beszéli a Horvát nyelvet és többszöri alkalommal is jártunk együtt Horvátország különböző városaiba is.
El.
Ha elmenne az engedélyem nélkül, elvenném a telefonját.
Ja, hogy ő már egy felnőtt ember?
Ez a kérdés egyáltalán mit keres a Kamaszok kategóriába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!