15 éves lányt elengednétek koncertre?
Miért ne?
Én 15 évesen rengeteg koncertre jártam, bár igaz, mi sokan mentünk, volt, hogy húszan is, így eléggé biztonságos volt.
Ráadásul ezek rockkoncertek volna, pogóval meg mindennel amit akarsz, de sose lett semmi gond.
Ki neked a 18 éves fiú? A szüleid ismerik? Hánytól lesz a koncert, és meddig tart? Hogy jönnétek haza.
Ha ezeket mind letisztázzátok, akkor szerintem nem a vallás teszi függővé, hogy mehetsz-e
Én 15 éves korom óta járok koncertekre, soha semmi bajom nem esett, pedig általában nem voltam olyan szerencsés, hogy jóval idősebb, értelmes fiú vigyázzon rám! (Többnyire velem egykorú lányokkal jártunk, járunk ma is koncertekre.)
Nekem még nincs gyerekem, de ha lesz, szívesen engedem el koncertre, bizonyos feltételekkel. Csak akkor engedném, ha előtte nem volt már olyan eset, amikor a megbízhatatlanságát, felelőtlenségét bizonyította a lány (vagy a kísérője), valamint nem valami nagyon durva koncertről van szó (egy őrjöngős punk koncertre nem biztos, hogy 15 évesen elengedném, mert véletlen bekerül a pogóba, és kb. ott vége is...). Ha lehetőségem nyílna rá, érte mennék a koncert végére, hogy biztonságban hazajusson, de egy 18 éves fiú, akit a szülő is ismer valamennyire, azért tud rá vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!