Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányt elengednétek...

15 éves lányt elengednétek koncertre?

Figyelt kérdés
Üdv! Azt szeretném kérdezni leginkább szülőktől, hogy 15 éves lányt elengednétek-e koncertre(kb korhatár nélküli) 18 éves fiúval?( Az anya eléggé vallásos és szigorú a lányával.)

2015. máj. 3. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze! Menjen is! A koncert nagyon jó hely, én 12 éves koromban voltam először a FEZEN fesztiválon, (szüleimmel mentünk, de haverommal csavarogtunk, aki egyidős velem) azóta minden évben megyünk oda is és Rockmaratonra is. :) Semmi baja nem eshet, jó emberek vannak ott. Persze, ha éjjel van vége, akkor elmennék értük kocsival.
2015. máj. 4. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. Kb Ennyi idősen mentem először Pokolgép koncertre a barátaimmal fiúként. A Szüleim bíztak bennem, tudták, hogy tudok viselkedni, nem is adtam okot soha arra, hogy ez a bizalom meginogjon. Ma szülőként a gyerekemet hasonló szellemben nevelem, így valószínűleg elengedném Ennyi idősen a barátaival. Kettesben a pasijával nem biztos. De ez is több dologról függ.

Mellesleg addig örülj, amíg a szüleid féltenek!

2015. máj. 4. 13:38
 13/14 anonim válasza:
Tavaly elengedtek Bécsbe a Miley Cyrus koncertre úgy, hogy 2 barátnőmmel mentem, ebből az egyiknek már volt jogsija és ő vitt bennünket.
2015. máj. 6. 11:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Főleg ahhoz fiatal, amit a fiú szeretne miután mindketten leitták magukat. Túl sok ilyet láttam már.

Nem eleget. Ha nyaralni vagy koncertre vagy bárhova elengedik a szülők velem a lányukat egy kortyot nem iszok, még ha ő iszik is. Ha rám bíznak valakit, főleg ha egy lány az akkor számomra tabu az ital ugyanis én felelek érte. Bár megértem, nem sokan vannak akik ugyanígy gondolkoznak a korosztályomban. 19/F

2015. jún. 4. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!