15 éves lányt elengednétek koncertre?
Ez sok mindentől függ. Kb Ennyi idősen mentem először Pokolgép koncertre a barátaimmal fiúként. A Szüleim bíztak bennem, tudták, hogy tudok viselkedni, nem is adtam okot soha arra, hogy ez a bizalom meginogjon. Ma szülőként a gyerekemet hasonló szellemben nevelem, így valószínűleg elengedném Ennyi idősen a barátaival. Kettesben a pasijával nem biztos. De ez is több dologról függ.
Mellesleg addig örülj, amíg a szüleid féltenek!
Főleg ahhoz fiatal, amit a fiú szeretne miután mindketten leitták magukat. Túl sok ilyet láttam már.
Nem eleget. Ha nyaralni vagy koncertre vagy bárhova elengedik a szülők velem a lányukat egy kortyot nem iszok, még ha ő iszik is. Ha rám bíznak valakit, főleg ha egy lány az akkor számomra tabu az ital ugyanis én felelek érte. Bár megértem, nem sokan vannak akik ugyanígy gondolkoznak a korosztályomban. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!