Ti elengednétek a lányotokat Bécsbe egy koncertre?
Figyelt kérdés
Szóval, ez csak egy elméleti kérdés, de az lenne a lényege hogy ha a lányotok kedvenc bandája Bécsbe érkezne és a barátnőjével el szeretne menni erre a koncertre akkor elengednétek-e, illetve hány éves korától, milyen feltételekkel engednétek el.2013. febr. 3. 20:50
1/9 anonim válasza:
Mivel a kérdésed a kamasz korcsoportban, azt mondom nem. Később, meg márt úgysem számít, mit engedek. Illetve remélem, számítani fog a véleményem, de nem lesz már diktátum.
2/9 anonim válasza:
Ó,ez nagyon sok mindentől függ.Hol aludnának?Beszélik-e a nyelvet,egyáltalán beszélnek-e valamilyen nyelvet,a magyaron kívül?Milyen típusú koncert? stb.
Ezektől tenném függővé.16 év alatt semmiképp,legalábbis ketten nem.
3/9 A kérdező kommentje:
hát, ha most engem és a barátnőmet vesszük, mert hát igen, erről szól a kérdés, bár még sajnos nm aktuálisan, akkor beszélünk a magyaron kívül angolul, franciául és spanyolul illetve valamennyit koreaiul is, egy kpop koncertről lenne szó és hát az ott alvást pedig nyilván megoldanánk:D
2013. febr. 3. 21:21
4/9 anonim válasza:
KPOP!!!!!! ahhh én is akarok menni :((( engem nem engednek... :/ basszus, remélem ti mehettek. sok sikert!! :)
5/9 anonim válasza:
17-18 alatt biztosan nem,és akkor is ha megy velük megbízható felnőtt rokon
6/9 A kérdező kommentje:
4-es, jólenne:D tudsz valami koncertről esetleg ami a közelben van és aktuális? Engem igazából főleg a shinee érdekel,de a barátnőmet bármi, szal ha tudsz vmiről, írj:D
Am írhatok privit?^^
2013. febr. 3. 21:52
7/9 anonim válasza:
Én totális SHINee fan vagyok :D de sajna több infót én sem tudok :/ írhatsz :P
8/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Engem elengedtek egy bécsi koncertre (Green Day), 16 vagyok, lassan 17. De persze nem egyedül megyek, úgy nem is engednének.
9/9 A kérdező kommentje:
Most leszünk 15 évesek, de mivel nem aktuális csak majd talán egyszer a jövőben, azért nem írtam kort
2013. febr. 4. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!