Elengednétek 17 éves lányotokat Ozora fesztiválra?
Ja, akkor nem. De azért megmondanám neki, hogy nem a kora miatt, hanem a biztonsága érdekében találjon valami "normális" bulit.
1-es.
idén ismét megrendezik??, azok után ami tavaly történt (szó szerint úgy árulták a mindenféle drogokat standokon, mint ahogy a cukrokat a búcsúban, és most a rendőrök is kimentek :) - ti nem néztek tv-t?, mondjuk mindezek előtt is arról híresült el ez a fesztivál, hogy "európa legbiztonságosabb drogfesztiválja")
szóval: nem
(mondjuk, eléggé elgondolkodtató, hogy oda akar menni. nem akarlak megijeszteni, de ez valószínűleg nem véletlen. ismered a barátait?)
Nem. Sőt... Ha oda akarna menni, akkor elgondolkodnék, hogy mit csináltam rosszul.
Az egész fesztivált rájuk kéne gyújtani. Drogos, liberális banda.
Goa es psyhedelic parti es nem drog buli....
Ha normalis ertekrendje van a lanyodnak akkor nyugodtan, ha nem akkor veszett ügy, barhol lehet nyugodtan drogot venni, ha nagyon akarja akkor a suliba is megtudja venni, barmelyik fesztivalon vagy szorakozohelyen lehet kapni drogot... Ha a drogtol felted akkor a lakasbol se enged ki...
En evek ota jarok ki, volt amit kiprobaltam, de nem hasznalok semmilyen tudatmodositot! Meg a piatol is rosszul vagyok eleg hamar, az se kell...
Igen lehet venni nyugodtan drogot es voltak balhek, mindig is lesznek... De ismet elmondom, ha normalisan van nevelve a lanyod akkor eszebe se fog jutni drogozni!
Mar csak maga a feeling miatt siman megeri kimenni a fesztivalra, amikor idös-fiatal-gyerekes-nyugdijjas együtt bulizik bekeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!