Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek Szilveszterezni?

Ti elengednétek Szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Szerettem volna egy normális helyre elmenni két nagyon normális barátnőmmel bulizni.De nem engedtek el! Pedig nem iszunk,nem cigizünk,és nem is káromkodunk! :-O Soha az életben nem voltam buliban,soha nem aludhattam másnál és más sem aludhatott nálunk!!! :-O Soha nem jártam senkivel!!! Mert megtiltották!!! :-O És még azt sem engedik hogy a 18.szülinapomra legalább egy ebédet rendezzek! Ja,és nyaralni sem engednek el! Ti elengednétek? Mit csináljak? Ma is tök egyedül vagyok... 2 hónap múlva már 18 leszek. :-(
2012. dec. 31. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elengednélek. Nem értem, mért nem engednek a szüleid.
2012. dec. 31. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elengednélek.
2012. dec. 31. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elengednélek. Mai napig előttem van a (volt) legjobb barátnőm példája: 19 éves koráig sehova nem mehetett. Akkor koliba került, távol a szülőktől. de azt a tombolást... innni, drogozni, fiúzni kezdett, mint aki egyszerre akarja az összes kimaradt élményt átélni, borzasztóan aggódtam érte. Kellett neki vagy 3-4 év, hogy lehiggadjon. Nem szabad túlszabályozni sem a fiatalokat, mert megvadulnak..
2012. dec. 31. 22:33
 4/6 anonim válasza:
100%
Nem engednek semmit? szerintem ez rossz dolog mivel nem ismerkedsz a világgal, és amikor majd kilépsz a nagy világba nem tudod majd kezelni a különféle helyzeteket, pl.: oda megy hozzád egy idegen és kér tőled pénzt, furcsa emberek jönnek feled szembe az utcán és mondjuk majd félsz tőlük... stb.
2012. dec. 31. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ülj le velük beszélgetni, vagy valami..ez már komoly! én elengednélek simán
2013. jan. 1. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
majdnem nagykoru vagy, nem ertem, hogy miert nem engedtek neked meg semmit... Szerintem is ulj le veluk beszelni, akkor kiderul, hogy miert feltenek mindentol!
2013. jan. 1. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!