Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 17 éves lányotoka...

Elengednétek 17 éves lányotokat Ozora fesztiválra?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
ozora ahol patakokba folyik az eki meg a papiir?:Daa nem drogparty.amugy meg nyugodtan engedd el ha megfordult a fejeben vagy ha egyeltalan ismeri az ozorat akkor tuti sziv a kis lanyocskad.:Dmellesleg ott probaltam ki eloszor a gombat szoval nem rossz hely(magyarorszagon mashol nem kapsz jot max csiperket)
2013. jan. 27. 01:47
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagyok drog-ellenes, sőt... De ami ott folyik, az tényleg durva. Tavaly volt heroin-utca pl, mindenki lőtte magát...

És ezt tényleg úgy mondom, hogy engem vonzanak a tudatmódosítók és használtam már párat, de elképesztő volt az ozora..

2013. jan. 28. 21:30
 13/17 anonim válasza:
83%

Ozorán nem drogoznak többet mint bármely más fesztiválon.Legfeljebb nyíltabban csinálják

És én személy szerint elengedném a lányomat mert Ozora egy csodálatos hely és kevesebb a bunkó ember mint akármelyik fesztiválon!

2013. márc. 3. 12:42
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
szerintem nyugodtan engedd el,ha nagyon ismered a lányod és megbízható,tudod hogy nem fog drogozni..más fesztiválon is ugyanúgy drogoznak..De amúgy nem hiszem hogy minden ember csak azért menne ozorára,hogy beálljon..ennek nem erről szól
2013. márc. 29. 13:09
 15/17 kapaferenc ***** válasza:
80%

A lányod 17 éves, keresi önmagát, még sok sok időnek és tapasztalatnak kell jönnie, hogy érett gondolkodó legyen. az ilyen lelki fejlődéshez nagyon nagy mértékben hozzá tud járulni egy pszichedelikus fesztivál, ha az ember nyitott szemmel jár, és az újat kerese nem pedig a veszélyt. És most határolódjunk el a drogoktól, bár ha elszív ott egy két spanglit, még mindig jobb, mintha Balaton Soundon, vagy más trendi (inkább ezek drogfesztiválok, de hajjajj) fesztiválon ropná a szuper trendi DJ-k "műsorára" hajnal 6ig szénné beamfetaminozva, mert az milyen k*rva menő a sok sznob haverral, akik ájfónnal fotózzák a bulit, hogy az éjszaka alatt fészbukra posztolhassák, mennyire be vannak állva, ezzel respektet szerezve a szintén elb*szott kortársaik között. Egy pszichedelikus fesztivál szín tisztán a pozitivizmusról szól, és az hogy ennek részei a könnyű drogok, csupán annyira megrázó, mint egy sima hétköznap magyarországon. Ezek a fesztiválok egy megmagyarázhatatlan mély spirituális töltést adnak az egyénnek, megannyi pozitív dolgot tapasztalhat, beszélhet a világ minden pontjáról érkező utazókkal, különleges felfogású emberekkel, rengeteg külön kultúra bulizik úgy együtt mintha évek óta ismernék egymást, leírhatatlan milyen "szelleme" van egy ilyen helynek, egy ilyen közegnek. Reggeli meditációs gyakorlatok vannak a chill sátorban, mindenféle keleti kulturális mozgás-légzésgakorlatok, yóga, vannak direkte a zenétől elszigetelt meditációs "lounge" sátrak, több száz gyerek van kint minden éven, nekik külön pedagógusok tartanak mindenféle előadásokat, gyermekprogramokat, vannak kreatív közösségi programok, testfestés, szobrászkodás, rengeteg bazár van a piacsoron, lehet venni az olcsó bizsukon és álomfogókon keresztül a mandalákon át füstölőkig, gyönyörű tájképekig, indiai konyha, vegán ételek, gasztronómiai különlegességek, egy élő lélegző faluvá válik a hely évről évre, megéri kilátogatni még magának is, hogy lássa azt a mosolygó nevető több ezer embert, akiknek 6-8 napig semmi gondjuk problémájuk! Persze ott vannak a fékevesztett bulik is, ez is Ozora, de nem látok semmi veszélyeset abban, hogy ezer meg ezer ember nevetve táncol :). Ha a lánya 17 éves, és egyáltalán hallott az ilyes féle közösségekről és fesztiválokról, valószínű hogy alkalmi könnyű drog használó, amivel semmi probléma nincsen addig, amíg normál keretek között, kultúráltan tudja alkalmazni szórakozás céljából, ahogy mások is megisznak alkalom adtán egy két pohár bort. Nevelés kérdése, de ha megbeszélik ezt, és hagyja hogy az érvek meggyőzzék, vagy akár a tapasztalat, akkor nem lehet baj! Az ilyen kommentárok hogy "büdös drogosok, hát ti nem néztek TV-t?" arról meg annyit, hogy akit a TV és a mainstream média informál, és még el is hiszi, azt nagyon tudom sajnálni, nekik tenne jót igazán egy Ozora, és egyből nem beszélnének baromságokat. >>> ezt a videót érdemes megnézni, kis szösszenet a lényegről. >>>

http://www.youtube.com/watch?v=gd8ziFF4KRw

2013. máj. 31. 13:37
 16/17 anonim válasza:
72%
Én ott voltam tavaly. Simán ki mehet nem esik semmi baja. Nagyon békések és barátságosak a fesztiválozók az élmény meg egyenesen isteni. Nagy balhé volt a rendőrök végett, de szerintem bármelyik másik fesztiválon sincs kevesebb drog. Csak itt nagy a szabadság ezért jobban szembe tűnik, meg hát fel is lett kapva. Minden esetre nem nagyon eshet bántódása ott senkinek sokkal barátibb mint azok fesztiválok amiken korábban voltam. Csak ajánlani tudom :)
2013. jún. 15. 15:10
 17/17 anonim válasza:
50%

NE hallgass aZ emberekre. Aki rossz velemennyel ir az valoszinu csak a hiradoban halott ozorarol.

Nezd meg ozora fesztival videojat:

http://www.youtube.com/watch?v=m5uCvlEGCDc

Majd nezz videokat barmi mas nagyobb fesztivalrol (sziget volt hegyalja)

Biztosan erezni fogod a kulonbseget.

En a gyerekemet jobban feltenem barmi mas fesztivaltol mint ozoratol.

2013. jún. 30. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!