Szülők! Elengednétek a 16 és fél éves lányotokat?
Én biztosan nem engednélek el.Ha annyira fontos ez a találkozás,akkor jöjjön a másik fél.
Bár azt nem írtad,hogy miféle ismerős (fiú,lány)milyen kapcsolatban vagytok,stb.Ez is számít azért.
Nem engednélek el, 300 km nagy út egy kislánynak még, főleg egyedül, ha 30 km-ről lenne szó akkor meggondolnám, de az adott helyzetben nem engednélek el ilyen messzire.
Ha tényleg ismerkedni akartok, akkor a fiú menjen hozzád, ne te menj hozzá.
Ha vártok még egy fél évet vagy egy évet, és addig ismerkedtek, akkor még az is megeshet hogy a szüleid megengedik hogy egy hétvégére kiruccanjon hozzátok.
Türelem, még ismerd meg jobban, mielőtt arra vetemednél hogy elmenj ilyen messzire hozzá akármennyi idős is vagy, hiszen még egy 30 éves sem megy el ismeretlenbe egy pasiért szerintem.
Én 15 vagyok, és a nyáron csak úgy engedtek el 200km-re innen, a nagymamámhoz, hogy feltettek a vonatra, ott "levettek". Mondjuk ott megismertem egy fiút...de sajnos nem tudunk túl sűrűn találkozni :(
Sok sikert, remélem összejön neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!