Más fiatalok is ilyenek? Az én fiam 14 éves, most lett 9.
-edikes, és eljár bulizgatni a barátaival (? )
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy van hogy éjjfélkor jön haza, és ez nemjó. Mostanába mondjuk hamarabb jön, mert szigorítás van, de tiltani nem tudom teljesen, mert akkor jön az, hogy a barátai mehetnek és ő nem mehet, és az tényleg rossz érzés lehet egy gyereknek. Más fiatalok is este járnak ki a barátokkal? Az a másik, hogy szoktak iszogatni is (szomszédok mondták, illetve ismerősök). Egyszer rákérdezett az apja, hogy mit, azt mondta Vodkáznak, Boroznak, Apszint. Ez nem normális mikor ezt megtudtam akkor hatalmas eltiltás volt... Egyébként jó tanuló 4-5ös.
Nem fiatal, hanem gyerek. Gyerek ne borozgasson, és főleg ne vodkázzon. Ész megáll!
2015. nov. 13. 16:03
3/22 anonim válasza:
"Te vagy a 14 éves, ugye? :)
Remélem, egy felnőtt nem ír így"
Facebookon a híroldalaknál nézd meg a kommenteket. Felnőtt emberek írnak úgy, mintha fogyatékosak lennének, esküszöm egy átlagos ötödikes kisdiák jobban fogalmaz mint a 40+ évesek 99%-a.
Amúgy én ennyi idősen nem csináltam ezt, inkább 10-11-ben kezdtem eljárogatni, de az osztályom fele már kilencedikben is ezt csinálta. Amíg nem állít haza extrém részegen és nem romlanak a jegyei, addig szerintem nem kell ettől eltiltanod, mondjuk talán jó lenne, ha nem köményezne minden hétvégén....
2015. nov. 13. 16:07
4/22 anonim válasza:
ha nem töményezne* minden hétvégén....
2015. nov. 13. 16:07
5/22 anonim válasza:
Az enyém nem ilyen, és az osztálytársai se, amennyire tudom (2 hónap alatt nem kerültem még teljesen képbe.:-)) Néha a gimiből hazafelé beülnek a mekibe (útba esik), a gyerek iszik egy üdítőt, hülyéskednek, beszélgetnek, és ennyi. Haverokkal kinti program sötétedésig van, vagy néha nálunk összejönnek, akkor maradnak 10-ig, 11-ig, de csak hétvégén. Értelemszerűen nincs alkohol.
2015. nov. 13. 16:15
6/22 anonim válasza:
Elég komoly probléma ha már ennyi idősen iszik. Egyáltalán miért szolgálják ki???
2015. nov. 13. 16:18
7/22 anonim válasza:
"Felnőtt emberek írnak úgy, mintha fogyatékosak lennének,"
Van ilyen is, és ritkának sem nevezhető. Az életkor nem ad intelligenciát, de tudod, "madarat tolláról, embert barátjáról..."
2015. nov. 13. 16:24
8/22 anonim válasza:
#3 bizony igaz
2015. nov. 13. 16:30
9/22 anonim válasza:
Én már 15 éve ezt csináltam 14-15 éves koromtól. Igaz, jobbára nem iskolaidőben, hanem nyáron. De iskolaidőben mondjuk hétvégén egy hónapban 2x jártam koncertekre, ilyen rock clubba és hát ha már ott voltam, berúgtam. Ez van. Se alkoholista, se hajléktalan nem lett belőlem, sőt a suliban mindig minden tanár velem példálózott, hogy én bezzeg mindent meg tudok tanulni, hogy nekem bezzeg milyen jó a magatartásom stb.
Persze 14 éves tényleg ne igyon meg izé, viszont tényleg ezt csinálják és nem újdonság.
2015. nov. 13. 16:50
10/22 anonim válasza:
Nekem sose szóltak anno ezért. Inkàbb a cigi amiért szóltak. Egyszer berúgsz majd kijózanodsz mintha semmi sem történt volna. Viszont én ks ennyi idősen ezt tettem de hajnalig sose lehettem kint... 10-11-re otthon kellett lennem kb 15 évesen. Vicc kategória, hogy engeded a késő estét. Ha berúgna netán, hogy jön haza egy 14 éves gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!