A féltestvérem lekaparta az anyajegyemet szó szerint, és én vagyok a hibás. Normális ez a nő?! Miért én vagyok a hibás?
4 éves, elég neveletlen kislány. Apáéknál voltam, mert vigyázni kellett rá (nem először használtak ingyen bébiszitternek, de mindegy, nem ez a lényeg).
Nem volt semmi gond addig, míg haza nem jött az anyja, akkor a gyerek bekattant. Elkezdett ugrálni, rohangálni, csapkodni, mire kaptam a megjegyzést, hogy "eddig is ezt hallgatták a szomszédok?". Már rajtam volt a cipő, kerestem a kulcsomat és még odaszaladt a féltestvérem, azt hittem, hogy puszit szeretne adni, ezért odahajoltam és elkezdte húzni a hajamat, ahogy kapott oda, a körme beleakadt az anyajegyembe, ami félig lejött, vérzett is. Csak azt éreztem, hogy fáj és közben tépi a hajamat, ezért próbáltam kiszedni a kezei közül és ahogy próbáltam arrébb tenni, elesett a cipőkbe, elkezdett sírni. Kijött az anyja a fürdőből és még neki állt feljebb, hogy mégis miért lökdösöm a gyereket...
Holnap megyek a bőrgyógyászunkhoz, de tuti, hogy leveszi, mert azt már nézte máskor is és mondta, hogy vigyázzak rá, mert ha sérül, 100%, hogy leszedi.
Ráadásul nagyobb, szóval muszáj műteni.
Ami baromi jó, mert decemberben az évzáró bál, februárban szalagavató, így akkor sem lenne jó a műtét időpontja, sokáig meg nem szeretném húzni.
Most meg felhívott az apám, hogy mégis hogy beszélhettem így a feleségével. Egyszerűen csak elmondtam az igazat. Hogy csak egy kihasználós k., aki összevissza csalja az apámat és ahelyett, hogy borzalmasan előnytelenre festeti a haját, inkább a gyerekét kéne megnevelnie, mert így problémái lesznek az iskolában.
De közben apának úgy adta elő a sztorit, hogy én a falhoz löktem a féltestvéremet, akinek ettől majdnem agyrázkódása lett és nem is látszik semmi az anyajegyemen.
Annyira ideges vagyok, hogy azt le sem lehet írni.
Kis fereg;-( utalom az ilyen kolykoket, remelem nem lesz semmi bajod a dologbol.
eszedbe ne jusson vigyazni erre a kis dogre megegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!