Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A féltestvérem lekaparta az...

A féltestvérem lekaparta az anyajegyemet szó szerint, és én vagyok a hibás. Normális ez a nő?! Miért én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

4 éves, elég neveletlen kislány. Apáéknál voltam, mert vigyázni kellett rá (nem először használtak ingyen bébiszitternek, de mindegy, nem ez a lényeg).

Nem volt semmi gond addig, míg haza nem jött az anyja, akkor a gyerek bekattant. Elkezdett ugrálni, rohangálni, csapkodni, mire kaptam a megjegyzést, hogy "eddig is ezt hallgatták a szomszédok?". Már rajtam volt a cipő, kerestem a kulcsomat és még odaszaladt a féltestvérem, azt hittem, hogy puszit szeretne adni, ezért odahajoltam és elkezdte húzni a hajamat, ahogy kapott oda, a körme beleakadt az anyajegyembe, ami félig lejött, vérzett is. Csak azt éreztem, hogy fáj és közben tépi a hajamat, ezért próbáltam kiszedni a kezei közül és ahogy próbáltam arrébb tenni, elesett a cipőkbe, elkezdett sírni. Kijött az anyja a fürdőből és még neki állt feljebb, hogy mégis miért lökdösöm a gyereket...

Holnap megyek a bőrgyógyászunkhoz, de tuti, hogy leveszi, mert azt már nézte máskor is és mondta, hogy vigyázzak rá, mert ha sérül, 100%, hogy leszedi.

Ráadásul nagyobb, szóval muszáj műteni.

Ami baromi jó, mert decemberben az évzáró bál, februárban szalagavató, így akkor sem lenne jó a műtét időpontja, sokáig meg nem szeretném húzni.

Most meg felhívott az apám, hogy mégis hogy beszélhettem így a feleségével. Egyszerűen csak elmondtam az igazat. Hogy csak egy kihasználós k., aki összevissza csalja az apámat és ahelyett, hogy borzalmasan előnytelenre festeti a haját, inkább a gyerekét kéne megnevelnie, mert így problémái lesznek az iskolában.

De közben apának úgy adta elő a sztorit, hogy én a falhoz löktem a féltestvéremet, akinek ettől majdnem agyrázkódása lett és nem is látszik semmi az anyajegyemen.

Annyira ideges vagyok, hogy azt le sem lehet írni.

2015. nov. 10. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben közölném apáddal, hogy " ha nem hiszel nekem, gyere és nézd meg a leszakadt anyajegyem,de nem fogom bizonygatni az igazam. Szeretlek,de többet nem fogtok ingyen bébicsősznek használni, az pedig a ti gondotok, ha rátok nő a pici, a nejed meg igenis hazudott neked és ha inkább neki hiszel, akkor egyenlőre csökkentsük a talikat és őt többé nem akarom látni"
2015. nov. 10. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

Kis fereg;-( utalom az ilyen kolykoket, remelem nem lesz semmi bajod a dologbol.

eszedbe ne jusson vigyazni erre a kis dogre megegyszer.

2016. márc. 26. 05:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon régi kérdés,de hányingerem van a válaszadók többségétől.Kérdező,remélem rendben vagy,semmi bajod nem lett ebből a kis balesetből és azt is,hogy jóban vagy a családoddal.
2021. aug. 11. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!