Én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Ma "felfedtem"egyik titkunkat apuval egy korábban vásárolt routhert akartam,hogy egy hónap után végre használjuk. Apu azt mondta,hogy egy idő után úgy is megtudja. Lényeg,hogy már sok ideje nagyon sokat segítek. Alapvetően egy igazi stréber vagyok és itthon is sokat segítek. Ma családi vita volt abból,hogy megvettük apuval a routhert. A azüleim össze vesztek és kiabálnak,szapulják egymást. A vége az lett,hogy én vagyok a hibás,de indokuk még nem volt... Szerintetek is én vagyok a hibás? Mindössze annyit tettem,hogy szóba hoztam a dolgot,de előbb-utóbb anyu úgy is megtudta volna...2015. aug. 15. 16:11
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg az agyukra ment a meleg. Ne törődj velük, próbáld meg velük megbeszélni a dolgokat és éreztetni a dolgokat.
2/12 anonim válasza:
Most komolyan egy router miatt ??
3/12 lovebooks válasza:
Nem te vagy a hibás. Ahogy írtad, úgyis megtudta volna
5/12 anonim válasza:
Nem tudom mi olyan baromi titkos egy router vásárlásában. De eleve gáz szerintem, hogy apád és anyád nem közösen döntenek arról, hogy mit vásárolnak és apád még ráadásul téged is belerángat és anyád háta mögött vásárolgattok. Nem tudom hány éves vagy, de ha ebbe belementél akkor tudhattad, hogy nem jó ötlet ilyen lazán felhozni ezt a témát, mivel pillanatnyilag titok. Alapvetően egyébként a szüleid a hibásak, illetve az ő rossz kommunikációjuk egymás felé, gyereknevelésből sem kapnának tőlem ötöst, a gyereket nem rángatjuk bele hazugságokba.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mán nagyon összevesztek :-( flyamatosan kiabálnak és nem beszélnek/nem hallgatnak meg senkit. A dologgal az a baj,hogy már megint minden a pénz miatt van...Igazából én nem adtam semmilyen pénzt a routher-ért,csak azért mondtam ezt anyunak,hogy hátha megnyugszik ettöl egy kicsit de nem :-( Semmi miatt nem nyugodott meg,most pedig apu lemondta a horgászást mert mártírt játszik és továbbra is veszekednek.
2015. aug. 15. 17:03
7/12 anonim válasza:
Gyerekesek. Egy router miatt idiótaság összeveszni. Ne érezd magad hibásnak.
8/12 anonim válasza:
Titkokat felfedni nem szép dolog.Nem a veszekedésben vagy hibás,de ha csöndben maradtál volna,akkor ez nem történik meg.
9/12 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló! Eleve nem akartam ebben részt venni,apu egyik nap csak úgy beállított egy routherrel. Azt mondta,hogy egyenlőre ne szóljak róla,majd egy kis idő után elmondja. Ez az idő 1 hónap volt,de tudta,hogy veszekedni fognak mégis megvette :-(
2015. aug. 15. 17:58
10/12 anonim válasza:
Nem a Te hibád hogy a szüleid nem képesek értelmes felnőtt módon viselkedni,és dedót játszanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!