Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Ma "felfedtem"egyik titkunkat apuval egy korábban vásárolt routhert akartam,hogy egy hónap után végre használjuk. Apu azt mondta,hogy egy idő után úgy is megtudja. Lényeg,hogy már sok ideje nagyon sokat segítek. Alapvetően egy igazi stréber vagyok és itthon is sokat segítek. Ma családi vita volt abból,hogy megvettük apuval a routhert. A azüleim össze vesztek és kiabálnak,szapulják egymást. A vége az lett,hogy én vagyok a hibás,de indokuk még nem volt... Szerintetek is én vagyok a hibás? Mindössze annyit tettem,hogy szóba hoztam a dolgot,de előbb-utóbb anyu úgy is megtudta volna...

2015. aug. 15. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Fú ilyen nekünk is volt. Apukám kb 8 éve beállított egy DVD íróval (olyan ami a videomagnót helyettesíti), ami 60.000Ft volt. Nem engedhettük meg magunknak vagy nagyon neccesen ezért anyukám kiakadt hogy ő bezzeg nem vesz ruhákat meg színházba se mennek sose de erre bezzeg van pénz. Aztán nem tudom mi lett nekem később nem mutatták ki hogy össze lennének veszve, a DVD írót meg a karácsonyfa alá betették 3 hónappal később mikor eljött a karácsony.

17/F

2015. aug. 15. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Na de apukád azt mondta,hogy ne szólj róla,és nem azt,hogy 1 hónapig ne szólj róla.Nem kellett volna szólnod.
2015. aug. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!