Szerintetek itt en vagyok a hibas vagy a fater?
*apamat folba***a az ideg es karomkodik:'"te hulye gyermek"es szid(ha lenne tobb ereje mind nekem meg mindig megverne..(.16-f) a
Ha kamu kérdést nyitsz, akkor figyelj a részletekre, mert így az első mondatban lebuksz:DD
Egy hivő ember nem káromkodik, tud uralkodni a beszédjén.
Inkább arról beszélj, hogy mit akarsz ezzel a kamukérdéssel kinyilvánítani? A szigort? ami nincs? mert egy hivő ember és annak a gyerekek biztosan tudja, hogy szabad akarat van? és ő dönt. Hm?:D
Mindketten hibásak vagytok!
A 14 hiányzás gondolom nem igazolt, ha lenne hivatalos igazolásod nem hívogatnák ilyen hülyeséggel a szülőket.
Miért jó úgy kiírni a kérdést, hogy csapatostul szidják idegenek apádat? Mi lenne, ha azt vennénk sorra, hogy:
- lógsz a suliból
- kevesled a rád költött pénzt
- egyetlen jó barátod sincs (ez miért az ő hibája?)
- most meg a cigizéssel jössz, és olyasmiért szidod, ami még meg sem történt
Szerintem ez a szokásos tini lázadás kategória, és egy úgy megfogalmazott kérdés, hogy: utálom a szüleimet, írok róluk pár csúnyaságot, szidjátok nekem, és akkor kicsit jobban fogom érezni magam, mert simogatja a lelkem, hogy szerintetek is szemetek velem...
Én nem teszem. A vallásos életed választható, néhány év és abbahagyhatod, ha nem tetszik. 2 éved van még hátra, ha nem kamu a korod. A helyedben elkezdeném reálisan látni, milyen lehetőségeim vannak, hova megyek dolgozni, hogy tartom el magam belőle, és mit fogok tanulni a jövőben (akár levelezőn, hogy tudj melózni mellette). Azzal, hogy puffogsz, sokra nem mész, ő az apád és az is marad. Ez nem visz előre. Az visz előre, ha észbe kapsz, hogy az életed alakulásáért te vagy egyedül a felelős, és felkészülsz erre a felelősségre, hogy aztán ne kelljen ezt olvasnunk 5 év múlva is, hogy otthon ülök, apám meg egy gonosz ember.
Vallást tanítanak, de helyesírást azt nem.
Először is, adj több tiszteletet, na faternak hívd, hanem apának.
-Ideges, és téged csesz le, nyilván tettél olyan dolgot.
-A hiányzásaid az attól függ, hogy apád tud-e a hiányzásaidról, esetleg igazoltak?
-Minden iskolában vannak jó és rossz gyerekek, ez alól a vallásos iskola sem kivétel, még a legelitebb iskola is lázadó tinikből áll.
-Azért, mert nem egy iPhonet kapsz, ne háborodj fel, gondolj bele, hogy a focilabda egy célzás, pl járhatnál focizni/sportolni, nem akarja, hogy elbutuljál.
-A barátok hiánya nem apád hibája.
-Miért nem tudtok nyugodtan beszélni?
-Ne cigizz, még menőzésből se.
Kérdezem én:
-Miért nem csináltok közös programot apáddal?
-Pl apád szeret kártyázni, akkor kezdj el kártyázni vele, és közben mesélj a problémáidról
-Ha nem ver téged, nem molesztál meg semmi ilyesmi, akkor miért parázol? Örülj, hogy csak szavakban teszi meg.
-Kell már neki egy jó punci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!