Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek itt en vagyok a...

Szerintetek itt en vagyok a hibas vagy a fater?

Figyelt kérdés
Kezdve a nevelesemtol...Engem egy szigoru vallasra tanitottak de tul nagy a szigor es en ezt nem birom...mindig amikor valamit hibazok apamat folba***a az ideg es karomkodik:'"te hulye gyermek"es szid(ha lenne tobb ereje mind nekem meg mindig megverne..(.16-f) a suliban 14 hianyzasert folkapja a vizet,meg ijen hulyesegek...a sulim vallasos suli,tehat szolnak a faternek ha hianyzom,a faterom meg nem akar mas suliba beiratni mert hogy rossz befojassal vannak ram a tagok...en szerintem a vallast nem lehet kotelezni mert nincs ertelme......ugy erzem nem is szeret engem...az utolso szuletesnapomra semmit sem kaptam,az azelottire egy 3000ft-os labdat..,,de penze van.Ebben a suliban egy jo haverom sincsen...mindig a szigorral probalkozik,sosem ultunk le beszelni teljes nyugalomban beszelgetni...az az erzesem ha cigiznek es elarulnam meg mondanam hogy megbantam o akkor is merges lenne ram aheljett hogy orvendjen hogy belattam hogy hibaztam.....szerintetek jol nevel vagy sem???
2015. jún. 9. 13:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Elsővel nem értek egyet, mert sokszor a vallásos emberek tudnak a legellentmondásosabban viselkedni. A külvilágnak bájolognak, de ők tudnak a legjobban kijönni a sodrukból, ha valami nem úgy van, ahogy szeretnék. Tisztelet a kivételnek. Olyan, mintha inkább a társadalomnak akarnának megfelelni, nem is Istennek. Talán mert azt hiszi a társadalmi megítélés közvetlen hozzájárul majd ahhoz ,hogy Isten hogyan ítéli meg őket. Tehát nem értek egyet apáddal, ha valóban a vallása miatt ilyen. Neki sokkal fontosabb az ő eszméje, mint a tiéd.
2015. jún. 9. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Kilencesnel a pont. Persze apad is hibazott, de nehogy mar meg is dicserjen azert, mert 14 igazolatlan hianyzasod van! Meg az alapjan, hogy 16 evesen az ly-t hirbol sem ismered, nem lehetsz eppen mintatanulo sem.
2015. jún. 9. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy elnézem az írásod színvonalát nem csodálkozom rajta annyira, hogy bszogat.
2015. jún. 9. 15:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell ábrándítsalak, az igazolatlan hiányzásért a nem vallásos sulik is szólnak a szülőnek.
2015. jún. 9. 15:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Kossz a valaszokat sracok...En magyar vagyok de nincs itt errefele magyarora,es ha tobb idot gondolkodok hogy irjak az j-t es ly-t akkor sikerulne.Cigizni nem cigizek,a focit szeretem is,igazabol az zavart hogy a 16-odik szuletesnapomra nem kaptam semmit tole.Az unokatestverem azt mondta hogy mikor az o apjat felhivtak o megmondta hogy a fiaval rendezzek az ugyet nem vele..:))
2015. jún. 9. 18:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Az unokatestverem azt mondta hogy mikor az o apjat felhivtak o megmondta hogy a fiaval rendezzek az ugyet nem vele"

Meg egy "kituno" apa...

2015. jún. 9. 18:34
 17/19 anonim ***** válasza:
50%

"Az unokatestverem azt mondta hogy mikor az o apjat felhivtak o megmondta hogy a fiaval rendezzek az ugyet nem vele..:))"

Akkor ez családi vonás?

2015. jún. 9. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:

A drága háziorvos nyugodtan beutalhat sebészetre,és simán megműtened TB-re.

Tájékozódj jobban kérdező.

2015. jún. 9. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:
bocsi nem ide akartam a választ!
2015. jún. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!