Tényleg én vagyok a hibás?
Sajnos herpeszes a szám és gyakran kiszárad. Anya veszekszik velem mivel az én hibám mert igénytelen vagyok, ő elsüllyedne ha így kéne kimennie az utcára (ő szoliba jár, 5 kiló smink stb.). Most tényleg az én hibám? Annyira rosszul esik. Miért vagyok igénytelen emiatt?
15/L
Anyukádnak más az értékrendje, mint neked, de ne hagyd magad befolyásolni. Semmi igénytelenség nincs a herpeszben, kenegesd krémmel, vagy vehetsz rá herpesztapaszt is, az el is takarja. A kiszáradás ellen is érdemes védekezni, vegyél egy ajakkrémet. De ennyitől még nem vagy igénytelen. Én 21 éves vagyok, kb. 2-3 havonta herpeszes a szám, és szoktak lenni néha pattanásaim, mitesszereim, de nem sminkelek egyáltalán, így ezeket sem takarom el semmivel. Mégse mondta rám soha senki, hogy igénytelen vagyok! És párkapcsolatom is van.
Én azt tanácsolom, ilyen témában anyukád szavát engedd el a füled mögött.
nem a te hibád, a herpesznek egészségügyi oka van elsősorban, nem pedig higiéniai. Olvass utána, nekem csak nagyon ritkán jött ki, ha családtag után nem volt rendesen elmosva a pohár (ez speciel leginkább anyukád hibája volna, gondolom ő mosogat).
Viszont feltételezem, nem csak emiatt mondja, elég durva általánosítás volna...légy ápolt, zuhanyozz minden nap, járj fodrászhoz, kozmetikushoz, legalább 3-4 havonta, a ruháid legyenek tiszták, nőiesek, és ne legyenek szakadtak, esetleg használj labellót a szájszárazság ellen. Ha ezeket betartod, teljesen mindegy hogy jársz e szoliba és van e rajtad smink
29/N
Nem a te hibád, vannak, akik erre hajlamosak, míg másoknak soha nincs.
Anyád hülye, nem segít, hanem lehúz.
Köszönöm
Fürdök minden nap, tiszta ruhába járok, nem szakadt, nem koszos stb.
Ne magadba keresd a hibát. Ez egy adottság, nem higiénia. Nekem soha nem volt, de barátnőm rendszeresen küzd vele, pedig nagyon igényes.
Egy vírus okozza, ami szinte mindenkiben megtalálható, de sokan védettek vele szemben. Sok vitamin és tüneti kezelés kell.
Igen a herpesz egy virus, és általában akkor jön ki,ha le van valaki gyengülve,vagy herpeszes volt valaki és elkaptad tõle.Cseppfertõzéssel is el lehet kapni, pl.buszon, metrón stb.
Ennek semmi köze a higiéniához, az anyud badarságot beszél, mondjuk látszik is hiszen 5 kg. sminkkel jár, na meg a szoli stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!