Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a lányotokra...

Haragudnátok a lányotokra szerető státusz miatt? Miért kell ennyi év után ezt felhoznia?

Figyelt kérdés

A férjemmel 3 éve vagyunk házasok, 9 éve vagyunk együtt. Viszont neki volt már egy felesége előttem és annak a házasságnak miattam lett vége.

Nem vagyok erre büszke, de így alakult.

Ezt anyukám nem tudta, viszont a féltestvérem nemrég elfecsegte neki és azóta haragszik rám. Ez neki fájó pont, hiszen mire rászánta magát kiskoromban a válásra, addigra apa többször megcsalta, így elítéli az ilyet.

És én ezt meg is értem, csak ez már mondhatni "lejárt sztori", az idő minket igazol és már vagy egy közös babánk is.

Nem tudok a múlton változtatni és nem értem, hogy az anyámnak miért kell egy közel 10 éves sztorin rágódnia.

Mit tehetnék, hogy kicsit megbékéljen legalább?

2015. nov. 8. 11:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
18%

Ha valami tönkremegy, az mindig két emberen múlik, sosem egy harmadikon. Tudok pro és kontra eseteket is mutatni a Te példádra. Az hogy olyanok q..znak le akik nem ismernek...nos azokkal nem kell foglalkozni, csak saját szegénységi bizonyítványukat állították ki.

Anyukád meg valószínűleg azért morog, mert félt. Kitartás hozzá, idővel lenyugszik. Sok boldogságot kívánok a kapcsolathoz és sok egészséget, vidámságot a babázáshoz :)

2015. nov. 8. 21:32
 32/33 anonim ***** válasza:
23%

Mennyi gonosz hozzászóló van itt!

Kérdező: Privit már nemmlehet neked írni ezért itt írom, hogy lássa más is:

Anyádnak azért fáj és azért neheztel rád, mert soha nem rakta helyre magában, hogy őt azaz Őt, megcsalták. A reakciója szerint ő a szeretőket hibáztatta vagy legalábbis saját magát biztosan nem. Most téged "azonosít" az egykori szeretőkkel és rád vetítve éli újra a régi fájdalmakat. Tetézve azzal, hogy irigykedhet is vagy szembe kell néznie azzal, hogy a szeretőből is lehet igazi társ és boldog párkapcsolat + hogy erről nem tudott, azaz úgy érezheti nem bíztál benne annyira, hogy ezt te magad mond el neki és már korábban.

Nagyon nehéz szituáció, de megoldja az idő. Te azzal segíthetsz, ha anyukáddal megpróbálsz az ő érzéseiről beszélgetni. (Ne mentegesd magad, ne magyarázkodj, neki van problémája nem neked, te csak hallgasd meg és köszönd meg, ha elmondja.)

(Kicsit hasonlóban voltam, de anyu pár hónap után felengedett:-)).

És sok boldogságot!

2015. nov. 15. 21:23
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez az "idő minket igazol", ebben nincs igazad, olvastam másokis írták,de nekem is ez volt az első gondolatom.

Egyrészt, ha életetek végéig eggyütt maradtok se igazol titeket és azt,hogy jól döntöttetek se az idő se semmi, hiszen tisztesség is van a vilagon,maskepp is lehetett volna csinalni(pl lezarni elobb a kapcsolatot) .

Masreszt szet is mehettek, es meg barmelyikotok meg is csalhatja a masikat,ha eddig még nem történt meg,( ezt nem kivanom.)barmennyi ido utanis.

2023. ápr. 11. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!