Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerető szerepben van....

Anyám szerető szerepben van. Hogyan viselhetném el? Felfordul tőle a gyomrom.

Figyelt kérdés

Ne írjátok azt,hogy költözzek el,mert nem tudok 16 éves vagyok,apámat életemben nem láttam,nagymamáékkal nem olyan a viszony.

Szóval a helyzet az,hogy anyám kb 1 éve ide hord egy olyan férfit,akinek élettársa van. Anyámat nem zavarja, erről is megvan a véleményem, amit el is mondtam neki,de nem tudok rá hatni. A férfitől meg egyenesen felfordul a gyomrom. Hetente 1X ide jár pár órára élvezkedni,aztán elhúz haza a nőjéhez,aki mit sem sejt...

Mit csináljak? Sajnos a nőt nem ismerem,de szívesen elmondanám neki mi folyik a háta mögött. Vagy próbáljam megtudakolni a nő nevét?

Én ezt sokáig már nem bírom. Volt,hogy hallottam is őket, gusztustalan komolyan.

Sajnos 2 évig még itt kell élnem, utána tudok elmenni kollégiumba,ha továbbtanulok.

Adjatok tanácsot légyszives.

2015. máj. 6. 20:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Annyit tudsz tenni, hogy te tanulsz ebből, és sosem kerülsz ilyen megalázó helyzetbe.
2015. máj. 6. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Elhiszem, hogy elítéled amit anyád csinál, gondolom csalódtál benne. Ő viszont felnőtt, és ő maga választotta ezt az utat, nem szólhatsz bele. Ha jó a kapcsolatotok, legfeljebb arról próbálhatod győzködni, hogy ne alacsonyodjon le erre a szintre.. A férfi élettársa valószínűleg a legnagyobb vesztes a történetben, persze lehet, hogy ő sem jobb a párjánál, ezt nem tudhatjuk. Bármit is tennél, azzal viszont csak magad alatt vágnád a fát, mivel te ki vagy szolgáltatva anyádnak, gondolom nem szeretnéd a következő éveidet balhékkal tölteni, amiért elszakítod tőle a szeretőjét. Az idegen nő nem ér annyit, hogy a saját életedet nehezítsd meg miatta, legfeljebb akkor gondolkodhatnál ezen, ha anyád nélkül is megállnál a lábadon. Az együttélés alkalmazkodással jár, hiába nem értesz egyet azzal az életformával, amit anyád él. Te majd csináld jobban egyszer. Nem tudom, fiú vagy lány vagy-e, de jól jegyezd meg ennek a félrelépő típusnak a jellemzőit, nőben és férfiban is előfordul, a jövőben pedig kerüld el messzire, ennyivel tapasztaltabb leszel az életben.
2015. máj. 6. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Sajnálom :(

Erre szokták azt mondani,, hogy az ember a családját nem válogathatja meg.

2015. máj. 6. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
6%
Ne szólj bele, mert nem hősként fogsz kikerülni ebből a történetből, hanem pont az ellenkezőjeként: te leszel a hibás mindenért. Inkább örülj neki, hogy csak egy héten egyszer jön és nem költözik oda...
2015. máj. 6. 20:44
 5/13 anonim válasza:
10%
Miért baj ez neked? :)
2015. máj. 6. 20:46
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, kedvesek vagytok :) Igen,csalódtam anyámban, nem hittem volna róla ezt :( Haragszom is rá,mert akkor a férfi fizehetne egy hotelszobát,ahova viszi,vagy maradjanak csöndben,ne kelljen hallgatnom mit művelnek,mert gusztustalan.

Figyelek a tipikus jellemzőkre,de eddig azt vettem észre,hogy a kívülállók szemében egy mintaember,gondolom otthon is adja a szépet,közben meg egy aljas féreg. Elnézést, nagyon mérges vagyok :(

2015. máj. 6. 20:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért baj nekem,mert anyám ezzel saját magát is megalázza, másrészt meg nem szeretem hallgatni,ahogy recseg az ágy meg a nyögéseket... És akkor a tisztességről és az őszinteségről most nem beszélek.
2015. máj. 6. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Én voltam a 3. válaszoló és nem tudom kinek szúrt szemet a hozzászlásom, miszerint azt irtam nem válogathatjuk meg a családtagjainkat.

Ebbe nem tudom mi volt a lepontoznivaló. de kész vicc.

2015. máj. 6. 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Az élet dolgai nem fekete-fehérek, az emberek nem csak jók vagy csak rosszak. Amit leírsz, az nyilván máshol is előfordul, majd te is átéled felnőtt korodban, hogy az ember nem is csak két, hanem több malomkő között őrlődik. Anyád egyedül van, nyilván nem olyan öreg még, hogy ne vágyna testi örömökre, ha meg ez adódott, akkor nincs mit tenni, pláne, ha még szerelmes is.... Ne ítéld el anyádat, hús-vér ember ő is.
2015. máj. 6. 20:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Elhiszem,hogy vannak nehéz helyzetek,de annyi tisztesség szorulhatna mindenkibe,hogy nem megy félre. Pláne nem huzamosabb ideig. Álljon a nő elé,mondja meg nem működik, kész. Ennyi idő alatt gondolom rájött a férfi is erre.

Anyámnak meg volt olyan kapcsolata,ahol megcsalták,fájt neki,ezért is fura,hogy most ezt eltűri.

2015. máj. 6. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!