Anyám szerető szerepben van. Hogyan viselhetném el? Felfordul tőle a gyomrom.
Ne írjátok azt,hogy költözzek el,mert nem tudok 16 éves vagyok,apámat életemben nem láttam,nagymamáékkal nem olyan a viszony.
Szóval a helyzet az,hogy anyám kb 1 éve ide hord egy olyan férfit,akinek élettársa van. Anyámat nem zavarja, erről is megvan a véleményem, amit el is mondtam neki,de nem tudok rá hatni. A férfitől meg egyenesen felfordul a gyomrom. Hetente 1X ide jár pár órára élvezkedni,aztán elhúz haza a nőjéhez,aki mit sem sejt...
Mit csináljak? Sajnos a nőt nem ismerem,de szívesen elmondanám neki mi folyik a háta mögött. Vagy próbáljam megtudakolni a nő nevét?
Én ezt sokáig már nem bírom. Volt,hogy hallottam is őket, gusztustalan komolyan.
Sajnos 2 évig még itt kell élnem, utána tudok elmenni kollégiumba,ha továbbtanulok.
Adjatok tanácsot légyszives.
Sajnálom :(
Erre szokták azt mondani,, hogy az ember a családját nem válogathatja meg.
Köszönöm mindenkinek, kedvesek vagytok :) Igen,csalódtam anyámban, nem hittem volna róla ezt :( Haragszom is rá,mert akkor a férfi fizehetne egy hotelszobát,ahova viszi,vagy maradjanak csöndben,ne kelljen hallgatnom mit művelnek,mert gusztustalan.
Figyelek a tipikus jellemzőkre,de eddig azt vettem észre,hogy a kívülállók szemében egy mintaember,gondolom otthon is adja a szépet,közben meg egy aljas féreg. Elnézést, nagyon mérges vagyok :(
Én voltam a 3. válaszoló és nem tudom kinek szúrt szemet a hozzászlásom, miszerint azt irtam nem válogathatjuk meg a családtagjainkat.
Ebbe nem tudom mi volt a lepontoznivaló. de kész vicc.
Elhiszem,hogy vannak nehéz helyzetek,de annyi tisztesség szorulhatna mindenkibe,hogy nem megy félre. Pláne nem huzamosabb ideig. Álljon a nő elé,mondja meg nem működik, kész. Ennyi idő alatt gondolom rájött a férfi is erre.
Anyámnak meg volt olyan kapcsolata,ahol megcsalták,fájt neki,ezért is fura,hogy most ezt eltűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!