Anyám szerető szerepben van. Hogyan viselhetném el? Felfordul tőle a gyomrom.
Ne írjátok azt,hogy költözzek el,mert nem tudok 16 éves vagyok,apámat életemben nem láttam,nagymamáékkal nem olyan a viszony.
Szóval a helyzet az,hogy anyám kb 1 éve ide hord egy olyan férfit,akinek élettársa van. Anyámat nem zavarja, erről is megvan a véleményem, amit el is mondtam neki,de nem tudok rá hatni. A férfitől meg egyenesen felfordul a gyomrom. Hetente 1X ide jár pár órára élvezkedni,aztán elhúz haza a nőjéhez,aki mit sem sejt...
Mit csináljak? Sajnos a nőt nem ismerem,de szívesen elmondanám neki mi folyik a háta mögött. Vagy próbáljam megtudakolni a nő nevét?
Én ezt sokáig már nem bírom. Volt,hogy hallottam is őket, gusztustalan komolyan.
Sajnos 2 évig még itt kell élnem, utána tudok elmenni kollégiumba,ha továbbtanulok.
Adjatok tanácsot légyszives.
9-es nagyon jol irta.
valaszom a kerdezonek: De ertsd meg, ami nem azt jelenti hogy egyet is kell ertened, hanem csak azt hogy empatikus vagy.
anyad felnott no ezert biztos tudja mit csinal vagy ha nem is tudja mit csinal (ertsd ugy hogy o is gyotrodhet es megse tud ellenallni a sajat erzelmeinek, osztoneinek vagy a ferfi udvaflasanak), akkor is joga van a sajat eletet ugy elnie ahkgy akarja.
azt meg magadban kellene megvizsgalnod, hogy miert is zavar hogy edesanyad szexualisan aktiv? Ha apukaddal lenne, azaz tegyuk fel hogy a szuleid egyutt elnek mostanaig a szuletesed ota, akkor nem heti egyszer hanem lehet napi ketszer szexelnenek, sot lehet 10 evesen mar veletlen rajuk nyitottal volna es jol megremulsz stb. Ezert magadnak tedd fol a kerdest, hogy miert zavar az, ha anyam egy igazi no es szexel es orgazmusa van es szenvedelyes az agyban? Ha lany vagy akkor par ev mulva te is ilyen leszel, fogsz szerelmeskedni, elvezni fogod es oromodet leled benne, ha fiu akkor is. Szoval keresd magadban az okot hogy nem birod a helyzetet elviselni mert nem hiszem hkgy itt csak anyad felteserol van szo.
az hogy a pasi milyen az csak ra tartozik, hidd el szenved o is pont eleget, masreszt nem tudhatod o egyebkent mit erez, mit miert csinal otthon hohyan viselkedik. Ne avatkozz bele, max mondd el neki a velemenyed ahhoz van jogod csak ne itelkezz.
Anyuddal meg beszeld meg, hogy amikor jonnek elotte szoljanak neked es inkabb atmesz 2 orara egy baratodhoz, mert teged zavarnak a hangok. Ezt 16 evesen megteheted nyugodtan. Igy nem hallod oket, ok meg nem kell feszelyezettek legyenek.
Es valo igaz, majd felnksz es kerulhetsz ennel kulonb ifrabb helyzetbe is, akkor jussanak eszedbe a mostani go dolataid es duhod ;-).
Termeszetesen ertheto miert erzel igy, csak tanuld meg kezelni. Ettol szep a 16 eves kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!