Kitagadott, mert szerető lettem. Hogy tudnám megértetni vele, hogy ettől még ugyanaz vagyok? Sosem bocsájt meg?
Az anyám (és rajta kívül minden barátnőm, családtagom, ismerősöm) megtudta, hogy régóta viszonyom van egy nős emberrel.
Még múlt hétvégén közölte, hogy amíg bármiféle kapcsolatban állok azzal az emberrel, nem akar látni és csalódott bennem (persze még mást is mondott, nem túl szép dolgokat). Tudom, hogy ebben az is közrejátszik, hogy apának is viszonya volt a házasságuk alatt és csalódott bennem.
De ettől én még ugyanúgy a lánya vagyok, nem lettem más ember.
A feltétel nélküli szeretet egy orbitális baromság.
Te akkor is szeretnéd a fiadat ha rozsdás késsel vágná le a végragjaidat, csak azért mert belõled mászott elõ?
igazad van, h a lánya vagy, nem kéne kitagadnia.
De mivel te meg a lánya vagy, tekintettel lehetnél az ő érzéseire, és tanulhatnál a korábbiakból. nem volt neked rossz végignézni ahogy a szüleid házassága tönkremegy??? tudom h nem ennyire egyszerű, de minél előbb szakíts a férfival, és esedezz édesanyád bocsánatkéréséért!!!!
Tisztában vagyok azzal, hogy a legtöbb embernek mi a véleménye rólam, a kapcsolatunkról.
De tévedés, hogy használati tárgy lennék.
Az évek alatt sosem hitegettem magam, hogy elválik és majd örökké együtt leszünk. Szeretem valamilyen szinten, de azért tisztán látom, szerintem sosem lepett el az a bizonyos rózsaszín köd.
Ő volt az első igazi férfi az életemben, vele beszélek meg szinte mindent, nem csak az ágyban érezzük jól magunkat.
Gondolom átérzi a megcsalt feleség helyzetét.
Én egyébként igazat adok neki! Jó lenne, ha tiszta vizet öntenél a pohárba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!