Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a lányotokra...

Haragudnátok a lányotokra szerető státusz miatt? Miért kell ennyi év után ezt felhoznia?

Figyelt kérdés

A férjemmel 3 éve vagyunk házasok, 9 éve vagyunk együtt. Viszont neki volt már egy felesége előttem és annak a házasságnak miattam lett vége.

Nem vagyok erre büszke, de így alakult.

Ezt anyukám nem tudta, viszont a féltestvérem nemrég elfecsegte neki és azóta haragszik rám. Ez neki fájó pont, hiszen mire rászánta magát kiskoromban a válásra, addigra apa többször megcsalta, így elítéli az ilyet.

És én ezt meg is értem, csak ez már mondhatni "lejárt sztori", az idő minket igazol és már vagy egy közös babánk is.

Nem tudok a múlton változtatni és nem értem, hogy az anyámnak miért kell egy közel 10 éves sztorin rágódnia.

Mit tehetnék, hogy kicsit megbékéljen legalább?

2015. nov. 8. 11:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
5%
20as igen...ez is egy példa..de amikor a pasi dobja ki az asszonyt akkor nem ez áll fennt ;)
2015. nov. 8. 15:04
 22/33 anonim ***** válasza:
80%

Szóval akkor az normális lenne, ha fognám magam és nekiállnék a szomszéd házas emberrel flörtölni.

Fantasztikus.

Az egy dolog, hogy a rossz házasságot lehet szétdönteni, de legyen már annyi tisztelet az emberekben, hogy a házasság mégiscsak egy szent kötelék.

Aki rossz házasságban él, az meg legyen annyira életképes már, hogy kilép és nem vinni kell. Amint kilép, onnantól szabad a pálya.

Vagy én vagyok ennyire maradi? Tudom tudom...elkorcsosult a világ.

2015. nov. 8. 15:07
 23/33 anonim ***** válasza:
60%

Az én szüleim is egy harmadik fél miatt váltak el (illetve igazából egyet értek azzal, hogy ilyenkor sosem a harmadik fél az ok, ő már csak a kiváltó). Viszont még emlékszem anyám fájdalmára a váláskor, még nézni is rossz volt! (Én akkor meg is fogadtam, hogy sosem leszek ilyen "harmadik fél", mert senkinek nem kívánom azt ahogy anyám érzett.)

Anyukád szerintem ugyanúgy valami hasonlót várna tőled, hogy gondolj bele abba, hogy neki milyen rossz volt, és hogy ez a férjed volt párjával is megtörtént, méghozzá részben miattad.

2015. nov. 8. 16:16
 24/33 anonim ***** válasza:
48%

"A te részedhez no comment, rib..ncok mindig is voltak, vannak, lesznek. "

" ha a lánya szajhha lesz."

Most komolyan, milyen ostoba, buta nők, mert tuti azok, vannak itt, aki szerint a független nő hibája a megcsalás, és nem a házas pasié? És valószínűleg a pasi kezdeményezett, mert általában úgy van.

Féltékeny, önbizalomhiányos, hisztis 3,14ák.

N (csak nem elfogult hülye)

2015. nov. 8. 16:49
 25/33 anonim ***** válasza:
70%
Az addig oké, hogy a férfi volt kapcsolatban, utolsó, de egy nőben is lehetne annyi, hogy foglalt pasival nem kezd.
2015. nov. 8. 16:53
 26/33 anonim ***** válasza:
62%

Igaza van 26-osnak. Ez tartás és morális érzék kérdése.

Sose értettem, hogy adhatja le magát annyira egy nő, hogy másodhegedűs szerepet vállaljon, akit nem lehet nyíltan felvállalni. Nálam is próbálkozott már jó pár foglalt pasi, sikertelenül. Egy férfi legyen annyira tökös, hogy kilép a rossz kapcsolatból, ha az tényleg nem működik, és utána beszélgethetünk, de titkos qrótársa nem lennék senkinek, annál sokkal többet érek.

2015. nov. 8. 17:23
 27/33 anonim ***** válasza:
48%
Kedves Kérdező, egy dolgot jegyezz meg: Amit mások gondolnak rólad az az ő dolguk! Én nagyon sokat szenvedtem mások ítélkezése miatt, mire ezt megtanultam.
2015. nov. 8. 17:57
 28/33 anonim ***** válasza:
15%

vannak orok universum erkolcsi torvenyek ezeket meg lehet szegni ede SOHA nem kovetkezmenyek nelkul

lehet jopofizni es ugy tenni mintha hu de toleransok lennenek de orok torvenyt eltorolni soha nem lehet

2015. nov. 8. 18:53
 29/33 anonim ***** válasza:
36%

#29: És te írod a törvényeket, te mindent átlátsz, minden helyzetet tökéletesen tudsz értékelni. :D

Mesze semmi, fogd meg jól, amit írtál.

2015. nov. 8. 19:17
 30/33 anonim ***** válasza:
11%

Ne haragudj de minden ember osszesen 10 torvenyt kell hogy megjegyezzen 10 egywszeru mondat a modern es regi BTK es PTK alapja

Kobe vesett 10 torveny

,,felebaratod hazastarsat ne kivand,,

tehat hazassagot ne tegy tonkre barmi okod is van ra

Egyszeru mint a szog

2015. nov. 8. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!