Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a lányotokra...

Haragudnátok a lányotokra szerető státusz miatt? Miért kell ennyi év után ezt felhoznia?

Figyelt kérdés

A férjemmel 3 éve vagyunk házasok, 9 éve vagyunk együtt. Viszont neki volt már egy felesége előttem és annak a házasságnak miattam lett vége.

Nem vagyok erre büszke, de így alakult.

Ezt anyukám nem tudta, viszont a féltestvérem nemrég elfecsegte neki és azóta haragszik rám. Ez neki fájó pont, hiszen mire rászánta magát kiskoromban a válásra, addigra apa többször megcsalta, így elítéli az ilyet.

És én ezt meg is értem, csak ez már mondhatni "lejárt sztori", az idő minket igazol és már vagy egy közös babánk is.

Nem tudok a múlton változtatni és nem értem, hogy az anyámnak miért kell egy közel 10 éves sztorin rágódnia.

Mit tehetnék, hogy kicsit megbékéljen legalább?

2015. nov. 8. 11:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
66%
No igen. És az illetőnek, akinek "mekkora szar élete van", nyilván pisztolyt tartottak a fejéhez, amikor először megnősült. A szeretők pedig mind sokkal jobbak, mint az első választás, aki csak béna lehet.:DD
2015. nov. 8. 12:30
 12/33 anonim ***** válasza:
87%

nyilván nem lesz boldog egy szülő se, ha megtudja hogy a lánya nős pasival kavar.

de így közel 10 év után én nem hàborgatnàm ezt.

2015. nov. 8. 12:31
 13/33 anonim ***** válasza:
62%

Mindenkinek van egy ertekrendje, az oveben szerepel a nem kezdünk foglalt emberrel. A lánya vagy, vagy sem, attól a pillanattól, hogy tud róla, mit csináltál, elitel. Ezen nem kellene csodálkozni, az lenne a fura, ha nem tenné.

Nyilván azért hozzá fel, mert egyrészt zavarja, másrészt most tudta meg.

Az idő majd akkor igazol téged, ha úgy halsz meg, hogy a férjed egyszer se lépett félre. Az, hogy 9 éve együtt vagytok, semmit nem jelent. Simán lehet másik nő most is az életében és jöhet később is. Aki egyszer csalt, máskor is fog.

Nekem Pl megbocsathatatlan lenne amit tettél, nem is tartanám veled Szívesen a kapcsolatot

2015. nov. 8. 12:31
 14/33 anonim ***** válasza:
33%
Nyilván ha lecserélik az értelmesebb része nem szarabra cseréli ;) na ezt nehéz feldolgozni ;)
2015. nov. 8. 13:11
 15/33 anonim ***** válasza:
22%
Az meg hogy aki egyszer csalt máskor is fog nem igaz. Ezt az mondja aki nem csalt még vagy őt csalták és megnyugvást ad. Legalábbis azt hiszi.
2015. nov. 8. 13:13
 16/33 anonim ***** válasza:
29%
Te semmi rosszat nem tettél. Ő volt a házas ember, és ő döntött úgy, véget vet a házasságának. Benne kellett volna talán maradnia egy olyan házasságban, amely nem volt jó döntés? Az édesanyádnak semmi köze ehhez, édesapád esete más, hiszen ő szeretőkhöz járt, nem egy másik kapcsolatba kezdett bele a házasság megléte mellett.
2015. nov. 8. 13:18
 17/33 anonim ***** válasza:
52%

Mondd meg anyukádnak, amaz elhagyott nő 10 éve megszabadult egy belotyózó, hűtlen pasastól, azóta boldogan él, míg meg nem hal.

Élje ő is boldogan a saját életét, tevékenykedjen, tegye ami jó esik, ne rágódjon a múlton, mert az megbetegíti.

2015. nov. 8. 13:49
 18/33 anonim ***** válasza:
4%

,,What goes around, goes around, goes around

Comes all the way back around,,

KARMA baby A karma turelmes es ido kerdese es visszaad mindent.

2015. nov. 8. 14:43
 19/33 anonim ***** válasza:
70%

14-es, számtalan eset van, amikor apu csak a változatosság kedvéért kefélgetett félre, aztán amikor anyu megtudta és kivágta (mert benne önérzet is volt, ami a csak másodhegedűs szeretőből hiányzott), jobb híján maradt a szeretővel. jellemzően ezek a volt szeretők sírnak-rínak itt a gyakorin, hogy a párjuk túl sokat fizet az exnek gyt-t, túl sokat tartja a kapcsolatot, stb, stb.:D

Persze turkálóból is lehet venni néha szinte hibátlan, márkás cuccot, de az eredeti boltban nagyobb a választék. Csak nem mindenki tud ott válogatni.:-)

2015. nov. 8. 14:58
 20/33 anonim ***** válasza:
40%

Egy jól működő kapcsolatot nem lehet "szétbarmolni". A kérdező nem hibás.

Anyukád a saját hibájára haragszik, hogy nem vált el előbb, és azt hiszi, a nők miatt ment tönkre a házassága, pedig nem. Az nem ok volt, hanem okozat.

2015. nov. 8. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!