A szülők ellenzik az együttalvást - ki hogy puhította meg őket?
#31 oké, ez már járhatóbb út, de a tandíj miatt fejenként 40 ezerről indul a licit eleve. plusz gyorsan megnézegetve hirdetéseket a bérleti díj+rezsi újabb 20-30 ezer per kopf. már 60-70-nél tartunk, és még mindig nem ettünk egy falatot se. az más tészta, hogy vadidegenekkel mennyire szívesen költözik össze az ember, adott esetben nem zárkóznék el tőle.
De. Ne mondja már nekem semmi, hogy egy-egy együttöltött éjszakához rögtön össze kell költözni. Feleségül ne vegyem már most? Vagy előbb mindenki tanuljon, szerezzen állást, dolgozzon, aztán ráér harmincévesen stabl egzisztenciával párt keresni, addig meg maradjon meg a fenekén kussban?
Ja hogy te csak az elet oromeit akarod az neked jar
A kotelezetsegek es uromok pedig legyen mase
Gyerekes gondolkodas megertem szuleid gyerekkent kezelnek.
Nekem nem a szülőkkel volt gondom, a körülményeink tették nehézkessé az együttalvást. Mindketten koliban laktunk, a város más-más részén, több szobatárssal, ráadásul a srácnál olyan beléptetőrendszer volt, hogy nem lehetett idegent éjszakára ott tartani. Én pedig felsőbbévesekkel laktam együtt, köztük mélyen vallásossal (nem keresztény, külföldi lány volt, 25 évesen még szűz.) Pénzünk nem volt nekünk se összeköltözni.
Úgyhogy maradt a gondos szervezés napközbenre, ill. barátoknál egy-egy alkalom, amikor (külön szobában) ott alhattunk. Elég jól működött, több, mint 3 évig.:-)
Megértem, hogy a kényelmes megoldást szeretnéd, de ha nem megy, nem megy. Ha nem is érzed szükségét (még) annak, hogy összeköltözz a barátnőddel, mert annyira azért nem mély a kapcsolat, aligha pufoghatsz a szülei ellen, hogy nem biztosítanak szerelmi fészket. Döntsd el, hogy együtt akarsz-e lenni vele - erre vannak más megoldások, mint fentebb írtam -, vagy csak a hiúságodat piszkálja, hogy nem vagy elég jó a szülőknek - ezen meg vagy túlteszed magad, és az idő majd téged igazol (vagy nem:-)), vagy hagyod a fenébe a kapcsolatot, és keresel mást, ahol még vörös szőnyeget is felterítenek a tiszteletedre.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!