Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok, ha közös szobában...

Fiatalok, ha közös szobában laktok a testvéretekkel, hogy oldjátok meg az együttalvást vagy találkozókat?

Figyelt kérdés

Sajnos én közös szobában lakom a húgommal, aki egyszerűen nem hajlandó még egy éjszakát sem máshol tölteni, pedig az utcában laknak a nagyszüleink. Egyszer-kétszer meggyőztem, akkor előtte három napig minden konfliktusunkkor azt hallgattam, hogy "jó, akkor nem fogok mamáéknál aludni, tudjál rá", mintha 10 éves lenne, aki nem érti, hogy miből áll a párkapcsolat.

A család hozzállása is az, hogy nehogy szerencsétlen kirakjam már pár órára a szobából, csak mert jön hozzám a párom, ezért az elmúlt másfél évben, mióta együtt vagyunk, talán összesen 4-5 alkalommal volt nálunk. Annyira szégyellem, hogy ilyen a családom, és MINDIG én megyek hozzájuk, mert ugye neki különszobája van, nálunk a húgo képes volt beülni tanulni, amikor itt volt a párom.

Nálatok is ennyire gáz a helyzet? :/

Én egyébként 20, húgom 18 éve neki még sosem volt párja.

2013. nov. 13. 13:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
Nekem 2 saját szobám is volt, az anyám mégis kihisztizte, hogy ne alhassunk együtt, még a kedvesemnél se.
2013. nov. 13. 13:16
 2/23 anonim ***** válasza:
42%
Te ne szégyelld magad a családod miatt. Nem vagy felelős a viselkedésükért. A húgod szerintem egy nagy gyerek, aki féltékeny. Vagy azért mert neked van párod, neki meg nincs, vagy azért, mert nem tudja elfogadni, hogy már más fontos személy is van az éltedben rajta kívül. A családját nem maga választja az ember. Ha a párodnál együtt tudtok lenni, akkor tegyél magasról az egészre. A húgod meg vagy megbékél a helyzettel, vagy nem.
2013. nov. 13. 13:17
 3/23 anonim ***** válasza:
77%

Ha a srácnak van külön szobája, akkor mi a gond?

Én sem örülnék, ha közölnék, hogy koccoljak le, mert d*gni akarnak a tesómék.

Egyébként nem muszáj az éjszakát együtt töltenetek a kufirchoz. Biztos vannak órák, amikor senki nincs otthon.

2013. nov. 13. 13:18
 4/23 anonim ***** válasza:
57%

Szerencsénk volt, mert mindkettőnknek olyan párja volt, akinek volt saját szobája, így általában ott aludtunk. Néha előfordult, hogy a párom aludt nálunk, de az akkor tényleg csak alvás volt.

Ettől függetlenül mindkettőnk párjai sokat voltak nálunk, akkor valaki vagy kiment a konyhába vagy az erkélyre, vagy hárman hülyéskedtünk a közös szobában. A barátom - aki egyébként azóta a férjem - nagyon szeretett nálunk lenni, mert nálunk mindig jó volt a hangulat, az ő anyja meg folyamatosan csak üvöltözött.

2013. nov. 13. 13:19
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
Nekem mindig is közös szobám volt öcsémmel (18 éves, én 22), és nem volt probléma sosem, ha barátnőm átjött éjszakára. Vagy öcsém aludt olyankor a nappaliban a kihúzható kanapén, vagy mi ketten mentünk ki. Ha épp nincs itthon öcsém napközben, akkor meg még ennyire se problémás nyilván. A vicc az, hogy bár barátnőmnek saját szobája van, náluk mégis sokkal nehezebb megoldani, hogy nyugiban kettesben maradhassunk a szobájában.
2013. nov. 13. 13:28
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

én ez miatt nagyon nagyon ritkán aludtam pároméknál, 2kezemen meg tudom számolni, (vagy lehet 1 is elég) hogy a majdnem 5 év alatt hányszor éjszakáztunk ott. Ő az öccsével volt egy szobában,, még ajtó sincs, csak egy függöny, ráadásul a kandalló miatt van egy 'luk' is a falban. Ilyenkor az öccse átment a szüleihez, akik a húgával amúgy is egy szobában aludtak.

Eleinte rossz volt, mikor átmentem, és párom tusolt vagy valami, mert nem is ismertem őket, és be kellett ülnöm egy idegen ember úgymond intim szférájába (öccs)...

Azóta összeköltöztünk, összeházasodtunk, már nem rossz náluk lenni, ha ott a párom is, semmi probléma, de egyedül még mindig nem szeretek ott ülni...

2013. nov. 13. 13:28
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

Na, ilyenkor hol vannak azok a szülők, akik szerint két gyereket (vagy többet) tök jó és mókás hosszútávra összezárni életvitelszerűen?! :))))))))))

[Bocs, de ez annyira ki kikívánkozott belőlem!]

Te ne szégyeld magad a családod miatt. Gondolom a párodnak nem gond, hogyha náluk vagytok inkább vagy más programokat csináltok (pl. mozi, vásárlás).

Esetleg a páros szüleinek lehet ez gond, de valószínűleg ez már kiderült volna. Csak mondta volna a párod, hogy sokat vagytok náluk, stb.

Ha megtudod oldani, akkor aludjatok a nagyszülőknél (tieidnél), már ha nem zavarja őket.

2013. nov. 13. 13:43
 8/23 A kérdező kommentje:

Igen, a testvèrem valóján - minden rosszindulat nèlkül - kinèzetre ès viselkedèsre is kb. 13-nal tünik, gondolom emiatt nem volt mèg párja ès valószínüleg fèltèkeny rám vagy elkèpzelni sem tudja, milyen az, amkkor valaki kettesben szeretne lenni a párjával. Nemcsak szexelni (nem tudom, mièrt kell azonnal ebböl kiindulni), hanem egyszerüen kettesben lenni, mert nálunk mèg azt sem lehet ;/

A párom szülei szeretnek, szerint nekik nem baj, legalábbis sosem èrzèkeltettèk ezt, inkàsbb számomra kínos. Nyilván feltünik nekil is, hogy sosem vagyunk nálunk, a párom meg talán mèg anyámat sem ismernè fel, ha szemben mennènek az utcán.

Azèrt köszi a vákaszokat!

2013. nov. 13. 13:55
 9/23 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem sem kellene elvárnod, hogy a húgod a nagyszülőknél aludjon, csak mert te a barátoddal akarsz. Elég idős vagy már ahhoz, hogy összeköltözzél vele, akkor aztán mindig vele aludhatsz. Ja, csak gondolom eltartani még nem tudnátok magatokat. Hát akkor meg alkalmazkodjál az otthoni körülményekhez. Ha 1szobás lakásban élnél a szüleiddel, akkor őket paterolnád ki otthonról? Elég gáz a hozzáállásod...
2013. nov. 13. 15:46
 10/23 anonim ***** válasza:
37%

Én egy szobában voltam a húgommal, de nálunk nagyobb a korkülönbség. Nem lehetett megértetni vele meg anyámmal, hogy ne nyissanak be kopogás nélkül. Aztán egyszer kétszer bejöttek amikor a barátnőmmel szexuális pozitúrákban voltunk, és megtanulták maguktól.

A tanácsom, ne zavarjon. Ha elkezdtek dugni, úgyis kihúzza a belét a szobából!

2013. nov. 22. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!