Fiatalok, ha közös szobában laktok a testvéretekkel, hogy oldjátok meg az együttalvást vagy találkozókat?
Sajnos én közös szobában lakom a húgommal, aki egyszerűen nem hajlandó még egy éjszakát sem máshol tölteni, pedig az utcában laknak a nagyszüleink. Egyszer-kétszer meggyőztem, akkor előtte három napig minden konfliktusunkkor azt hallgattam, hogy "jó, akkor nem fogok mamáéknál aludni, tudjál rá", mintha 10 éves lenne, aki nem érti, hogy miből áll a párkapcsolat.
A család hozzállása is az, hogy nehogy szerencsétlen kirakjam már pár órára a szobából, csak mert jön hozzám a párom, ezért az elmúlt másfél évben, mióta együtt vagyunk, talán összesen 4-5 alkalommal volt nálunk. Annyira szégyellem, hogy ilyen a családom, és MINDIG én megyek hozzájuk, mert ugye neki különszobája van, nálunk a húgo képes volt beülni tanulni, amikor itt volt a párom.
Nálatok is ennyire gáz a helyzet? :/
Én egyébként 20, húgom 18 éve neki még sosem volt párja.
Nálunk az első páromnak volt közös szobája az öccsével, vicces volt. Délután, ha ott voltam, a tesója vagy folyamatosan gitározott, gépezett, vagy nagy kegyesen magunkra hagyott minket fél-1 órára, míg tévézett, s amikor feljött, ugrált a lépcsőn, jelezvén, hogy közeledik. Este meg ő is abban a szobában aludt.
Ugyanakkor nálunk ez nem volt probléma, persze mérgelődtünk rajta kettesben, de úgy voltunk vele, hogy az ő szobája is, sose kértük meg rá, hogy menjen ki, aludjon máshol, stb. Én elég sokat voltam annál a páromnál, nagyon rendes volt a családja, szerettem ott lenni. Az együttléteket meg csendben lezavartuk, mint a koliban. A párom akkor volt 19 éves (és én is), az öccse meg 17. Kicsit irigy is volt ránk, mert neki nem volt még akkor barátnője, szóval ment a feltűnősködés is, de nem vergődtünk vele, elvoltunk. 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!