Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok, ha közös szobában...

Fiatalok, ha közös szobában laktok a testvéretekkel, hogy oldjátok meg az együttalvást vagy találkozókat?

Figyelt kérdés

Sajnos én közös szobában lakom a húgommal, aki egyszerűen nem hajlandó még egy éjszakát sem máshol tölteni, pedig az utcában laknak a nagyszüleink. Egyszer-kétszer meggyőztem, akkor előtte három napig minden konfliktusunkkor azt hallgattam, hogy "jó, akkor nem fogok mamáéknál aludni, tudjál rá", mintha 10 éves lenne, aki nem érti, hogy miből áll a párkapcsolat.

A család hozzállása is az, hogy nehogy szerencsétlen kirakjam már pár órára a szobából, csak mert jön hozzám a párom, ezért az elmúlt másfél évben, mióta együtt vagyunk, talán összesen 4-5 alkalommal volt nálunk. Annyira szégyellem, hogy ilyen a családom, és MINDIG én megyek hozzájuk, mert ugye neki különszobája van, nálunk a húgo képes volt beülni tanulni, amikor itt volt a párom.

Nálatok is ennyire gáz a helyzet? :/

Én egyébként 20, húgom 18 éve neki még sosem volt párja.

2013. nov. 13. 13:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk az első páromnak volt közös szobája az öccsével, vicces volt. Délután, ha ott voltam, a tesója vagy folyamatosan gitározott, gépezett, vagy nagy kegyesen magunkra hagyott minket fél-1 órára, míg tévézett, s amikor feljött, ugrált a lépcsőn, jelezvén, hogy közeledik. Este meg ő is abban a szobában aludt.

Ugyanakkor nálunk ez nem volt probléma, persze mérgelődtünk rajta kettesben, de úgy voltunk vele, hogy az ő szobája is, sose kértük meg rá, hogy menjen ki, aludjon máshol, stb. Én elég sokat voltam annál a páromnál, nagyon rendes volt a családja, szerettem ott lenni. Az együttléteket meg csendben lezavartuk, mint a koliban. A párom akkor volt 19 éves (és én is), az öccse meg 17. Kicsit irigy is volt ránk, mert neki nem volt még akkor barátnője, szóval ment a feltűnősködés is, de nem vergődtünk vele, elvoltunk. 26N

2013. nov. 22. 18:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt probléma h egy szobába aludtunk és vmelyikünk barátja ott aludt. Végtére nem egy ágyba aludtunk 3an :) Az együttlétéket meg vagy ugy oldottam meg én is meg tesom is h tudtuk inek h van órája mire várható h hazaér,stb...
2013. nov. 22. 19:11
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Te egy olyan szinten buta, unintelligens kislány vagy, hogy az hihetetlen. Bocsánat mindenkitől, főleg tőled, hogy ezt írom, de hiába írunk bármit is, olyan önzően, nagyképűen, bután válaszolgatsz. Nem ismerlek, így mondok véleményt, de ha ránézek egy lila ruhára, megtudom állapítani, hogy a számomra ez egy ronda, lila ruha,vagy egy nagyon szép, elegáns, lila ruha ... Veled is így van. A válaszaidból, az írásaidból ez szűrődik le, főleg, hogyha összehasonlítom a válaszolók, és a te válaszaidat ... Teljesen ez szűrődik le a számomra, már bocsánat. Aki végig olvasta ez a kommentet, szerintem egyet fog érteni ABBAN, hogy nem érdemes neked választ adni, a fentebb említett okok miatt. Ki sem kellett volna írni ezt az önző kérdést, mert így értelmetlen ...
2013. nov. 22. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!