A szülők ellenzik az együttalvást - ki hogy puhította meg őket?
Én megértem a lányos szülők ellenkezését, őket még máshogy nevelték.
Ezt a korosztályt nem engedték együtt aludni, mi még megkérdezni sem mertük volna!
Van amelyik szülő nyitottabb és tud alkalmazkodni a mai igényekhez, van aki ugy érzi, ha mi kibírtuk, ők is kibírják, épp eleget vannak együtt napközben.
Ti vagytok az a generáció, akinek meg kell harcolni a szülőkkel az eltérő neveltetés miatt.
Ti már a gyerekeiteknek nem fogjátok megtiltani az együtt alvást, már természetes lesz, hogy megengeditek.
Szóval, nem tudsz tenni semmit, ha nem engedik, nem engedik! Bele kell törődni, megváltoztatni úgy sem tudod őket.
Ha valaki ott alszik, akkor az a családot kizökkenti a megszokott ritmusból, van akit ez is zavar.
Én még mindig ott vagyok megakadva, hogy konkrétan felnőttek vagytok, más ilyen idősen (pont a szüleitek generációja) már gyereket szült, és nem aludhattok együtt. :D Ne haragudj,de ez vicc. Én először 15 évesen aludhattam a barátomnál, és nem lettem r.banc, négy évig vele jártam. :D Voltak barátnőim, akiknél nem engedték az ott alvós témát, úgyhogy nekik maradt este tizenegy után a parkban a pad. :D
20/L
Igen komolyan nem bufe szak?
Nahat akkor szepen megvarod amig feolnott kereso ember leszel es akkor alszol a baratnoddel
szerintem egyszeru ilyen az elet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!