Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy engedjék az együttalvást a barátommal?
Szerintem ők sejtik h mi van az "alvás" mögött.
Mond azt h védekeztek és nem lesz gond.
Szerintem ha van közöttük szexuális kapcsolat, márpedig azt hiszem, 16 évesen van, akár gyereknek tartjátok, akár nem, akkor a legjobb, ha a szülő ezt elfogadja.
Nekem anno 20 évvel ezelőtt nem volt egy leányálom állandóan a természet lágy ölén meg a kocsiban megoldani... Pedig tudták otthon. Sőőőőt, én azt gondolom, ebben az esetben az együtt alvás együtt alvást takar, nem szexet.
Korai. Amíg a fiam barátnője be nem töltötte a 18-at mindig külön szobába ágyaztam neki. Nagyon nem mindegy hogy mikor lesz a simulásból szex, és az sem, hogy tud -e egy fiatal pár egymással lenni,egymásra figyelni, vagy csak zsupsz az ágyba.
A foglalkozásom miatt láttam már, mi lesz a vidám kislányokból egy ab után. Sajnos. Senkinek se kívánom.
Mert az egyutt alvas nem a tinikapcsolat resze, hanem a felnott elete. Ha mar MINDENT kiprobaltok 16 evesen, mi arad a kesobbiekre? Koran kiegtek, semmi ujdonsag nem marad.
Vannak dolgok, amikre VARNI kell. Vagyakozni utana, es idovel megkapni. Hova siettek? Mar a szex is tul korai, kis tinilanykent minek kapkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!