Mit mondjak a szüleimnek, hogy ne akarják, hogy itthon legyünk a barátommal? Kellemetlen
Általában náluk vagyunk,mert hatalmas a házuk,a szülei sosincsenek otthon és senki nem zavar minket.Nálunk meg folyton tele a ház,amúgy is alig férünk el és eddig kétszer volt itt a barátom,valaki 10 percenként nyitott be...
Ráadásul a legutóbb nagyon kellemetlen volt,mert apa elkezdett vele beszélgetni és kiselőadást tartott neki arról,hogy a gazdagok mennyi felesleges dolgot vesznek és hogy pl. a barátom is megkapta a méregdrága autóját,pesig semmi szüksége rá és ehhez hasonlókat mondott.Nagyon ciki volt,mert köztudott,hogy a barátom családja tehetős,ez látszik is rajta.
Ma mondta anya,hogy többet is lehetnénk itt,mert neki nem tetszik,hogy csak aludni járok haza,de ezt sem én,sem a barátom nem szeretnénk.
Mit mondjak,amivel lezárhatnánk ezt végleg?
(Én 16 éves vagyok,a barátom 17)
ez nagyon gáz :D
semmit nem kell csinálnod, mond hogy jó, és ennyi
Iskolás vagy? Mondd, hogy tanultok együtt, és ott nagyobb a lehetőség a nyugodt tanuláshoz!
Időnként persze jelenjetek meg nálatok is, a barátod meg próbálja elviselni a családodat! Ilyen az, amikor két fiatal összejön, de el kell viselniük, meg kell szokniuk a párjuk teljesen más családi szokásait. Ha majd férjhez mégy egyszer, ez akkor is így lesz majd.
Pár alkalmat kibírhatnátok nálatok. Valószínűleg nem úgy gondolták őseid se, hogy azért hívd át, hogy kettesben műveljetek dolgokat - ezért is nyitogattak be. Mondjuk hívd át ebédre, közben beszélgessetek, szerintem a családod azt hiányolja, hogy ők is megismerhessék. Már legalábbis ez elég evidens dolog, ha komoly a kapcsolat.
És az is benne van, hogy a 16 éves lányát az ember még annyira nem szívesen tudja egy házban, kettesben a barátjával, még ha beletörődik is. De ha tényleg alig vagy otthon, és kizárod a szüleidet az egész kapcsolatból, akkor ne csodálkozz, ha ócsárolják a pasidat és utálni fogják, mert az ő szemükben úgy jön le, hogy miatta nem vagy sose otthon.
Minden normális szülőt zavarna, ha a 16 éves gyereke csak "aludni" járna haza. Elhiszem, hogy nagy a szerelem, de azért ti még mindig csak kamaszgyerekek vagytok, tudjátok már, hogy hol vannak a határok...
A szüleid helyében konkrétan nem engedném azt, hogy mindig ott legyél a srácnál, majd annak is eljön az ideje, de 16 évesen még OTTHON laksz, nem másnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!