3 éves fiam valahonnan meghallotta a b vel kezdődő csúnya szót és azóta ezt hajtogatja itthon, mit csináljak vele? Baromi kellemetlen.
Pont úgy van, ahogy írtad: ha rászólsz, annál inkább csinálja.
Meg se halld, egy darabig még mondogatja, aztán szépen elfelejti majd.
Szerintem is ha úgy tesztek mint aki észre sem veszi, előbb-utóbb megunja, hogy hiába mondja, nem érdekel, nem figyeltek rá. Abba fogja hagyni.
Kitartás!
ma 19:49
egyetértek. valami nehezebb szót tanítsatok meg neki, amivel tud "rajolni".. mondjuk dezoxiribonukleinsav;):D az egész haveri társasága le lesz nyűgözve, úgyse tudja majd senki, hogy mi az:D
Köszönöm megpróbálom akkor hogy nem szólok rá csak olyan kellemetlen, ma is a boltban kértem hogy hozza oda nekem a sajtot a polcról elejtette, és hangosan megszólalt hogy b...zz meg..
A dezoxiribonukleinsavval és kirelejzomáttal gondok lennének, mert amúgy meg full beszédhibás. De bezzeg ezt a két szót kristálytisztán mondja...
Az én 2,5 éves lányom egyszer hallotta az apjától, hogy azt mondta nekem valami kajára, hogy finom a pöc..öd. Na azóta ha megkérdezem tőle hogy finom az ebéd? Szerinted mi a válasz??? :))
Nem foglalkozok vele, illetve néha mondom neki, hogy tudod apára is rá kell szólni, ha ilyet mond, hogy nem szabad! Egyszer csak abba hagyja. Agyon nem csaphatom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!