Csúnya dolog, ha a férjem viszi el a lányunkat vérvételre?
Hétfőn kell vinnünk, de én már teljesen aggodalmaskodom ez miatt, sajnálom szegényt, és látom lelki szemeimmel, hogy hogyan fog ordítani. Nem szertném végignézni, így megkértem a férjemet, inkább vigye el ő. (mondta, nem gond) Meg tudom, hogy látná is rajtam a lányom, hogy aggódok.
Csak rossz érzés, hogy én nem lennék mellette, addig én maradnék itthon a 3 hós picivel.
A lányom 3 éves.
Azért nem mehetünk mind, mert a dokinő veszi le a vért, a rendes rendelés elején, és akkor már ott van sok beteg gyerek, nem vihetem oda a picit. ráadásul a környéken van most hányás-fosás járvány.
Annyira nem anyás, apukáját is nagyon szereti, meg tudja nyugtatni ő is.
OFF: húú halljátok, nem vagytok semmik. Egy fájdalomban egy kisbaba/kisgyermek mellett nem ott lenni egy anyának, amikor azt sem tudja mit csinálnak vele, sőt még az épületből is kimenni , ez nagyon durva. Hát ki az akire egy gyermeknek világ életében szüksége van???????hát az édesanyja. És otthagyni, mert a lelki világotok nem bírja. Felfoghatatlan. Persze nem érint hirtelen a dolog, hisza kórházban nem egy anyuka műtét után nem ment be a kicsihez mert nem bírja a látványt. Istenem. Na de nem akarok elvonatkoztatni ennyire. Nagyon durva. Ezt mondom szülői/anyai szemmel.
Válasz a kérdésre egyáltalán nem csúnya dolog, hisz két szülője van a gyereknek, akiket egyformán szeret a gyerek. Ugyanúgy az apa is aktívan részt vehet az ilyen dolgokban.
A válaszom első része (ami miatt nyilván kövekkel dobáltok majd, meg lepontoztok) az teljesen anyai szemmel nézve fogalmazódott meg. Hisz én inkább ott vagyok és simogatom, magamhoz szorítom, vigasztalom. Nem bírnám senkire hagyni.
A válaszom második része mindenképpen kívülálló gondolataként íródott, hisz mindezt egy apa is megtudja csinálni, tud vigasztalni.
Szerintem se gond, a gyereknek is valóban jobb egy nyugodt szülő, bár nem értem, miért kell egy sima vérvételtől kiakadni, viszont a 3 hónapos kicsi meggyőző érv. Én rengeteget voltam a kórházban a lányommal, volt, hogy 2 órán keresztül szurkálták különféle nővérek és aneszteziológusok, mire berakták a branült (végül a fejébe), képtelen lettem volna otthagyni még az Atyaúristenre is. Bemmenék vele ha halálomon lennék is, gépágyúval se tartanának vissza.
Szóval semmi gond nincs azzal, ha a férjed viszi, hisz ő az apukája, csak ne azért, hogy Neked jobb legyen. Hisz a történet nem rólad szól, hanem a kislányról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!