Másfél éves kislányom ha reggel 5.30-kor lehúz 2 dl kakaót, de 10.45-kor viszem vérvételre, az már nem számít éhgyomrinak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 14:50
3/12 anonim válasza:
Éjfél után ugyan úgy nem ehet-nem ihat mint a felnőtt.
Sajnos.
4/12 anonim válasza:
Nem tudod korábban vinni vérvételre? Akkor könnyebben kibírná.
Milyen vizsgálathoz kell? Mert van olyan is, amihez nem kell az éhgyomor. Szóval ha nem mondták ezt külön, akkor kérdezz rá!
5/12 anonim válasza:
Hát az sajnos nem jó.De fura hogy 10:45 re hivtak egy gyereket éhgyomri vérvételre.
6/12 A kérdező kommentje:
vashiányt néznének
2010. szept. 14. 15:20
7/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan ez van a beutalón: vérkép We SeVas TVK Transferrin vizsgálat.
2010. szept. 14. 15:23
8/12 anonim válasza:
Éhgyomorra akkor fontos maradni,ha cukrot is néznek,de szerintem ez már akkor is éhgyomornak számítana. Kérdezz rá,szerintem ehet-ihat előtte.
9/12 anonim válasza:
Hívd fel a gyerekorvost, aki a beutalót adta, vagy aki éppen rendel, vagy ahol le fogják venni a vért, szerintem nem kell ehhez éhgyomorra menni, de meg fogják mondani. Fölöslegesen ne "kínozd".
10/12 anonim válasza:
mondjuk pl a Nesquik kakaóban van vas, lehet, hogy ettől más érték jönne ki vérvételnél. Csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!