Csúnya dolog, ha a férjem viszi el a lányunkat vérvételre?
Hétfőn kell vinnünk, de én már teljesen aggodalmaskodom ez miatt, sajnálom szegényt, és látom lelki szemeimmel, hogy hogyan fog ordítani. Nem szertném végignézni, így megkértem a férjemet, inkább vigye el ő. (mondta, nem gond) Meg tudom, hogy látná is rajtam a lányom, hogy aggódok.
Csak rossz érzés, hogy én nem lennék mellette, addig én maradnék itthon a 3 hós picivel.
A lányom 3 éves.
Nem csúnya.
Nálunk amikor kórházban volt a lányom, én csak addig tudtam vele maradni, amíg a pici meg nem éhezett otthon, mert akkor még csak szopott. Akkor apukával váltottuk egymást, én mentem haza a picihez.
Nincs ebben semmi, KÉT szülő van, ha az egyiknek dolga van, ott a másik, ezt a gyerek is tudja.
Egyébként én nem nagyon bírom a vért és a tűt, konkrétan el is szoktam ájulni, ha ilyet látok. Ezt tudják jól itt az orvosi rendelőben, így ha oltás van, akkor a védőnő fogja a gyerekeimet, amíg a dokinő beoltja őket. Jobban jár így mindenki, hogy legalább engem nem kell felmosni a földről (mert volt már ilyen sajnos). Hiába anya vagyok, két gyerekem van, nem bírom nézni, ahogy megszúrják őket. Ott szoktam lenni, amíg oltják őket, de háttal vagyok nekik, amint elrakják a tűt, én már fogom is őket.
Hát ez van.
Visszatérve rátok, nem baj, ha a férjed megy a lányotokkal, hisz az ő gyereke is. Neked lesz dolgod a picikével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!