Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csúnya dolog, ha a férjem...

Csúnya dolog, ha a férjem viszi el a lányunkat vérvételre?

Figyelt kérdés

Hétfőn kell vinnünk, de én már teljesen aggodalmaskodom ez miatt, sajnálom szegényt, és látom lelki szemeimmel, hogy hogyan fog ordítani. Nem szertném végignézni, így megkértem a férjemet, inkább vigye el ő. (mondta, nem gond) Meg tudom, hogy látná is rajtam a lányom, hogy aggódok.

Csak rossz érzés, hogy én nem lennék mellette, addig én maradnék itthon a 3 hós picivel.

A lányom 3 éves.

2011. szept. 23. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem csúnya.

Nálunk amikor kórházban volt a lányom, én csak addig tudtam vele maradni, amíg a pici meg nem éhezett otthon, mert akkor még csak szopott. Akkor apukával váltottuk egymást, én mentem haza a picihez.

Nincs ebben semmi, KÉT szülő van, ha az egyiknek dolga van, ott a másik, ezt a gyerek is tudja.

Egyébként én nem nagyon bírom a vért és a tűt, konkrétan el is szoktam ájulni, ha ilyet látok. Ezt tudják jól itt az orvosi rendelőben, így ha oltás van, akkor a védőnő fogja a gyerekeimet, amíg a dokinő beoltja őket. Jobban jár így mindenki, hogy legalább engem nem kell felmosni a földről (mert volt már ilyen sajnos). Hiába anya vagyok, két gyerekem van, nem bírom nézni, ahogy megszúrják őket. Ott szoktam lenni, amíg oltják őket, de háttal vagyok nekik, amint elrakják a tűt, én már fogom is őket.

Hát ez van.

Visszatérve rátok, nem baj, ha a férjed megy a lányotokkal, hisz az ő gyereke is. Neked lesz dolgod a picikével.

2011. szept. 24. 07:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Az apjának ugyanolyan joga és kötelessége törődni vele, mint Neked!. Inkább ennek örülnöd kéne.
2011. szept. 24. 07:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Igaziból nem csúnya dolog,mert ha te pl dolgoznál és nem lenne más megoldás akkor is apa vinné gondolom,vagy nagyszülő.Nincs ebben semmi rossz.Viszont ha meg onnan nézem,hogy azért viszi csak apa,mert te nem bírod...Az én 2éves kisfiamat hétfőn műtötték,gondolhatod mit éreztem,DE végig ott voltam vele én is és apa is,próbáltam erős lenni,hogy ne legyen zaklatott a pici.Fogtam a kezét a műtős liftig(bár akkor már bevolt kábulva szegény a nyugtatótól)amikor becsukódott az ajtó akkor kezdtem el bőgni.Mire visszahozták le kellett nyugodnom ÉRTE!Egy anyának ez a kötelessége!
2011. szept. 24. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!