2 éves a fiam, hónapok óta alig eszik valamit, szinte semmit. Szóltam a dokinak tegnap 101. alkalommal erre vérvételre küldi. Valaki hasonló esetben?
ezt már hónapokkal ezelőtt kellett volna, de eddig hiába szóltam mindig az volt a felelet hogy jól néz ki a gyerek...
most jól be paráztam, hogy vérvizsgálat kell neki...
tapasztalata van valakinek?
De nem is hízott semmit? Fogyott?
Ha egy kicsit is hízik (pár dekát), akkor nem szoktak annyira foglalkozni ezzel. Az én lányom is sovány szerintem és alig eszik ő is, de a mi orvosunk se foglalkozik ezzel, a lényeg hogy hízzon, de 3 hónap alatt csak 20 dekát hízott.
Szerintem nem fogyott, akkor csak a te megnyugtatásodra küldte vérvételre.
köszönöm
nem fogyott és nem is sovány 13kg volt decemberben és 88cm
csak hát nem eszik rendesen, van hogy egész nap szinte semmit.
szedte a béres cseppet is de nem használt és az étvágy javító sem...
hát remélem nincs baja
Nézd egy ember szerintem max egy hét alatt éhenhal. Nehezen hiszem el, hogy mégcsak nem is fogyott, ha nem eszik szinte semmit hónapok óta. És még jól is néz ki.
Csinálj naplót, írd fel egész pontosan mit eszik és akkor kiderül, hogy mennyi az a szinte semmi.
Vagy a gyereked csodagyerek, perpetum mobile, amiről azt hitték eddig nem létezik és mindenki azt vallotta a semmiből semmi lesz, de fiad esetében a semmiből energia lesz.
Teljeséggel elképzelhetetlen számomra, hogy nem eszik semmit hónapok óta és jó súlyban van. És nem fogy.
mai étkezése:
9kor kelt
fél banán
11 körül negyed kakaós csiga
4óra pár falat káposztás tészta
6 óra körül megint pár villa káposztás tészta
vacsi 9 órakor talán eszik fél szelet májkrémes kenyeret vagy párizsis kenyeret
ennyi...
e mellett iszik sokat
Tegnapelött 18-16 vagyok:
Szokta jelezni amikor megéhezik? Mert ez is sokat számít, hogy nem csak te erőlteted belé, hanem ő kéri. Ha ő kéri, akkor nincs gond, csak épp ennyi az étel szükséglete.
Egyébként ahogy leírtad hogy mennyit eszik, hát az én lányom is kb ugyanennyit eszik, van amikor ennyit sem, 9,5 kg, tehát kéne aggódnom a súlya miatt. De mindig szól ha éhes, szinte hisztizik a kajáért, ilyenkor mindig azt hiszem hogy na most jó sokat fog enni, és a végén alig eszik valamit. Nemrég voltunk vérvételen és semmi baja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!