2 éves a fiam, hónapok óta alig eszik valamit, szinte semmit. Szóltam a dokinak tegnap 101. alkalommal erre vérvételre küldi. Valaki hasonló esetben?
Figyelt kérdés
ezt már hónapokkal ezelőtt kellett volna, de eddig hiába szóltam mindig az volt a felelet hogy jól néz ki a gyerek...
most jól be paráztam, hogy vérvizsgálat kell neki...
tapasztalata van valakinek?
2011. febr. 2. 18:05
11/12 anonim válasza:
Előző vagyok. elfelejtettem írni hogy 19 hónapos.
12/12 anonim válasza:
az én korababám 8 honaposan ugy döntött,hogy nem kell neki sem cici sem tápszer akkor kezdtem el a gyümölcslevet adni neki .egy hétfő reggel elutasitot minden mást a gyömölcslé kivételével.két nap után már sirva mentem a dokihoz aki azt mondta ,hogy kaja mellett ő gyereket még henhalni nem látott és ha folyadékot iszik rendesen akkor nagy baj nincs.nos inni azt ivott kb.1.5-2literrel egy nap,hogy néha hallottam ,hogy lötyög a gyerekem hasában a gyümölcslé.nem mondom ,hogy könnyű volt túlélni azt az időszakot kb5honapot szilárd táplálék nélkül ,.mi ugy csináltuk ,hogy mindig leültünk enni ,ő is megkapta a gyümileves üvegét aztán egy reggel kért az apjának a reggeli tojásrántottájábol és azota is eszik rendesen de sosem erőltetem vagy kérlelem .ha eszik eszik ,ha nem akkor majd később biztos éhes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!