Vérvételre ötletek, jótanácsok?
3 éves gyermekemmel laborba megyünk, mert vért vesznek tőle. A doktornéninktől és az általa adott szuriktól már nem fél, viszont a laborban idegen lesz a személyzet és ugye nem olyan a vérvétel, mint az injekció.
Mit tudnék tenni, hogy a gyermekem jól viselje?
A kisfiam 2 éves múlt, amikor vért vettek tőle. Apukájával ment, mert úgy gondoltam vele nem fog hisztizni. Előtte elmagyaráztuk neki hogy mi fog történni. Azt is hogy picit fájni fog, és hogy ügyesen kell majd előre kinyújtania a karját. Büszkén ment be, kinyújtott karral és egy hangja sem volt. Ha én vittem volna tuti lett volna nagy sírás rívás. Utána jutalmul Apa elvitte játszóterezni, ahol Apa csak vele foglalkozott, én pedig otthon voltam kistesóval.
Sok sikert!
Köszi:)
Persze el lesz neki magyarázva, de ha ott megijed, vagy rájön az 5perc, akkor jön a műsor.
2 évesen még teljesen más volt, akkor minden aggodalom nélkül vittem volna. De most, 3 évesen?
Dokinéni is megmondta, hogy ez a legrosszabb korosztály, mármint vizsgálati szempontból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!