3 éves lányom nagyon szereti a pónikat, de az Én kicsi pónim sorozatban nagyon csúnya szörnyek, -szellemek vannak és fél tőlük. Van olyan rész, amit ajánlanátok nekünk, hogy ne kelljen mindet megnéznem előtte?
Ez a kettő tökéletes. Jó még a 4 aranypatkó, A barátok nem válnak el soha, A pónik kiskutyája, Édes és a kincsvadászat, A kívánságcsillag.
Ezekben nincs szörny.
Előző vagyok:
Még A tündérvölgy veszélyben talán elmegy, gonosz szörny nincs benne, de boszi igen (gonosz és buta, röhögni lehet rajtuk), valamint a sziklabőrűek, akikről kiderül, hogy csúnyák, de kedvesek. Nem tudom, ezt a lányod hogy viselné.
Amit ne: Tambelon visszatér.
Az én lányom az összeset imádja, de a Tambelon az tiszta horror.
A balszerencse sem igazi szörnyes, az elején van benne egy sárkányszerű, meg egy boszi, akiről végül kiderül, hogy nem gonosz.
A varázstallérok című az egyik kedvencünk, de abban van egy manóféle, aki csúnya és bunkó, de a végén róla is kiderül, hogy nem olyan rossz.
Egy pónifüggő 3,5 éves anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!