Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy engedjék az együttalvást a barátommal?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és már 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de a szüleim nem engedik az együttalvást. Hogy kérjem meg őket erre?2014. febr. 1. 15:23
11/18 A kérdező kommentje:
Mivel szertjük egymást és 6 hónapja együttvagyunk egyáltalán nem tartom korainak, nem kell a kioktatás az én döntésem h mikor fekszem le vele, nem erről kérdeztelek titeket köszi.
2014. febr. 2. 11:09
12/18 anonim válasza:
Az utolso hozzaszolasodbol plane lejon, hogy eretlen kis tini vagy. De ha te ugyis mindent jobban tudsz, mint a felnottek, akkor minek teszel fel kerdest? :)
13/18 anonim válasza:
Az együttalvás nem gyerek élet velejárója, hanem nagykorúságot feltételez valóban. Senki nem oktatott ki, azt kérdezted hogyan vegyem rá a szüleimet. ezek szerint a szüleid sem értenek vele egyet, ezért rá akarod őket venni. Helytelen. Azt akarod, hogy megmásitsák eddigi életfelfogásukat. Nem azt kérezted, hogyan beszélhetnék erről szüleimmel, hanem hogy vehetném rá. Ezen gondolkodj el.
14/18 anonim válasza:
Az meg , hogy hol alszol a szüleid döntése aztán kész.
15/18 anonim válasza:
Én is hülyeségnek tartom a tiltást. Aztán mi nekünk is mindig a panel pincéjében kellett szexelni 14 évesen. Most kinek hiányzik ez? Egyébként én ennyi idősen már a (másik) barátnőmmel aludtam. Pedig nem ma volt. Az ő szülei nagyon bölcs emberek voltak, és tudták hogy így is úgyis dugunk, és az nagyon nem mindegy hogy az ágyban, vagy a parkolóban..
16/18 anonim válasza:
Annak a gyerekének aki árokparton meg pincébe képes 14-16 évesen annak tényleg mindegy.
17/18 anonim válasza:
Szia! Én is 16 éves vagyok, és a barátommal már 19 hónapja, azaz fél éve együtt vagyunk, és mi sem aludtunk még egymásnál, persze szeretnénk, de azért még mi is tudjuk, hogy ez korai. Viszont nekünk még van egy olyan problémánk is, hogy nem is mindig lehetünk együtt, mert apukám nem engedi, hanem 2 hetente jöhet el hozzánk, viszont egy suliba járunk, és azért egy kicsit könnyebb, de akkoris. Gondolj csak bele, ha engedik, hogy együtt legyetek, akkor mehet hozzátok vagy te is hozzá, amikor akartok, akkor ne kezdj el sírni azért, hogy nem aludhat nálatok. Márciusban leszek 17, és abszolút nem változik még semmi. Mi amikor 6 hónapja voltunk együtt, akkor jöhetett be hozzánk, nem akkor aludhatott nálunk. Szerintem gondolkozz el rajta, hogy tényleg érdemes-e most egymásnál aludni. Menjetek el bulizni, vagy kirándulni, vagy csak egyszerűen töltsetek együtt több időt nappal, és szerintem nagyon becsüldd meg, hogy ha sokszor találkozhattok, én szívesen cserélnék veled.
18/18 anonim válasza:
bocs, elírtam, nem fél éve, hanem 1 és fél éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!