Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket nem zavarna, ha...

Titeket nem zavarna, ha tinédzser lányként üvegajtós szobátok lenne (a nappaliba nyílik), és a szüleid nem lennének hajlandóak lecserélni?

Figyelt kérdés
Tettek bele olyan üveget a kedvemért, amin nehéz belátni, de akkor is zavar. Olyan kirakat-érzés. Állítólag nem lehet arra a helyre más jellegű ajtót rakatni, de miért ne lehetne? Nem kétszárnyú ajtó, láttam már ilyen méretű ajtót nem üvegesben is. Anyák szerint az elcsúnyítaná a nappalit...
2015. nov. 4. 13:02
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Ezt kinek válaszolod? És miért lennék nyomi?
2015. nov. 6. 22:22
 32/39 A kérdező kommentje:
És mi alapján szűröd le, hogy mire viszem?
2015. nov. 6. 22:23
 33/39 anonim válasza:
54%
Szia.:) Velem is pont ugyanez van. Én úgy oldottam meg,hogy egy lepedőt/plédet tettem az ajtóm elé (belülről),és odaszögeltem. 15/L És,nagyon zavart amikor még nem volt ott.
2015. nov. 7. 15:55
 34/39 A kérdező kommentje:
Köszi neked is.
2015. nov. 7. 20:32
 35/39 anonim ***** válasza:
62%
Posztert Blue tack-el is feltehetsz, bármikor levehető nyom nélkül ha anyukád pattogna.
2015. nov. 7. 21:18
 36/39 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is eszembe jutott, beszerzek ilyeneket.
2015. nov. 7. 22:31
 37/39 anonim ***** válasza:
6%

Nem neked válaszoltam ,de tudod ha már tinédszer korban nem alakul ki egy határozott kiállás az érdekek mellett akkor függetlenül , hogy itt lepontozás alapján kinek milyen hasznos ez akkor ugyanúgy csak egy " közszolga" lesz az illető , mint az összes besatnyult irodista, kocka és sorolhatnám még.

Ha nincs kiállás megmarad a szolgalélek. És ezt mind tudja aki nyálcsorgatva nyomogatja itt a kezeket ,mert életük a gyakori..de legbelül tudják, hogy a kisember hétköznapi unalmas életét élik és ettöl érzik bántónak ezt ;)

És bizony a te korodban ez már eldől ...ha nem leszel határozottabb akkor otthon ülve fogod te is szidni a politikát vagy elmenekülsz mint a többi :) nehogy kicsit meg kelljen erőltetni magukat.

2015. nov. 8. 06:30
 38/39 anonim ***** válasza:
6%
A másik meg az ami ezt jelzi , hogy egyrészt idegeneknek kell megmondani hogy egy ablakra mit tegyél már fel ugyan , hogy ne lássanak be....másrészt eltelt 3 nap ,de a válaszaid igen erre gondoltam bla bla...szóval ötlet van csak mersz nincs hozzá hogy végre megcsináld és azt tudd írni már lerendeztem feltettem....
2015. nov. 8. 06:32
 39/39 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti az én kérdésem nem az volt, hogy mit ragasszak ki. hanem hogy mást is zavarna-e. Egyetlen ismerősömnél sincs ilyen. Nem tudtam, ez megszokott-e. Kíváncsi voltam, ez normális-e.

Nem vagyok határozatlan.

"Nem neked válaszoltam ,de tudod ha már tinédszer korban nem alakul ki egy határozott kiállás az érdekek mellett akkor függetlenül , hogy itt lepontozás alapján kinek milyen hasznos ez akkor ugyanúgy csak egy " közszolga" lesz az illető , mint az összes besatnyult irodista, kocka és sorolhatnám még. "

A főnököm nem ugyanaz, mint az anyám. A főnökömnek nem viszek majd virágot anyák napjára, és nem panaszolom el neki a szerelmi bánatomat. A főnököm érzéseit nagyrészt le*rom.

2015. nov. 8. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!