Titeket nem zavarna, ha tinédzser lányként üvegajtós szobátok lenne (a nappaliba nyílik), és a szüleid nem lennének hajlandóak lecserélni?
Nem neked válaszoltam ,de tudod ha már tinédszer korban nem alakul ki egy határozott kiállás az érdekek mellett akkor függetlenül , hogy itt lepontozás alapján kinek milyen hasznos ez akkor ugyanúgy csak egy " közszolga" lesz az illető , mint az összes besatnyult irodista, kocka és sorolhatnám még.
Ha nincs kiállás megmarad a szolgalélek. És ezt mind tudja aki nyálcsorgatva nyomogatja itt a kezeket ,mert életük a gyakori..de legbelül tudják, hogy a kisember hétköznapi unalmas életét élik és ettöl érzik bántónak ezt ;)
És bizony a te korodban ez már eldől ...ha nem leszel határozottabb akkor otthon ülve fogod te is szidni a politikát vagy elmenekülsz mint a többi :) nehogy kicsit meg kelljen erőltetni magukat.
Ami azt illeti az én kérdésem nem az volt, hogy mit ragasszak ki. hanem hogy mást is zavarna-e. Egyetlen ismerősömnél sincs ilyen. Nem tudtam, ez megszokott-e. Kíváncsi voltam, ez normális-e.
Nem vagyok határozatlan.
"Nem neked válaszoltam ,de tudod ha már tinédszer korban nem alakul ki egy határozott kiállás az érdekek mellett akkor függetlenül , hogy itt lepontozás alapján kinek milyen hasznos ez akkor ugyanúgy csak egy " közszolga" lesz az illető , mint az összes besatnyult irodista, kocka és sorolhatnám még. "
A főnököm nem ugyanaz, mint az anyám. A főnökömnek nem viszek majd virágot anyák napjára, és nem panaszolom el neki a szerelmi bánatomat. A főnököm érzéseit nagyrészt le*rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!