Titeket nem zavarna, ha tinédzser lányként üvegajtós szobátok lenne (a nappaliba nyílik), és a szüleid nem lennének hajlandóak lecserélni?
" Ne legyél nyomi lázadj egy kicsit."
Buta tini vagy. A "lázadás" csak olaj tűzre.
Majd megérted 10 év múlva.
"Mondjuk an régi panellakasokban eredetileg üveg ajtók vannak, úgyhogy nem a kérdező szüleinek hülyesége. Gondolom nincs keret új ajtót venni mert nem két fillér. Mi függönyt tettünk fel rá"
Jelentős méretű kertes házban lakunk...
Köszönöm mindenki tanácsát.
Nekem az volt - tettem rá rolót és vastag szalagfüggönyt. Lehet egyébként sötétítő fóliát is kapni ilyen célra.
Az ajtócsere elég drága, de ilyesmit lehetne rá tenni.
Akkor én mit szóljak?
Az "én szobámból" nyílik apámék szobája!Apám,anyám és a tesóm egyfolytában ki be mászkálnak az "én szobámon"' keresztül!
Kamaszkoromban nekem is üvegajtóm volt, most meg a barátomnak van üvegajtós szobája. Sose zavart. De ha zavarna, raknék rá függönyt vagy rolót és kész. Ha anyám szerint meg minden baj, akkor költözzön be oda ő.
Nem értem, milyen nappali lehet az, amit BÁRMILYEN függöny elcsúnyítana :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!