Szüleim nem hajlandóak orvosi segítséget biztosítani. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régóta nagyon szenvedek kényszerbetegségben (OCD), átveszi felettem az irányítást lassan, nem tudok koncentrálni, tanulni, nem járok semerre sem, és nem a régi én vagyok, mivel a kényszeres cselekedetek ami ellen SEMMIT nem segít a nagy akaraterő sem sajnos , kitöltik a mindennapjaim. Szüleimmel közöltem akik kinevettek, megalázóan, gúnyosan kezelték a helyzetet a testvéreim előtt. Aztmondták nem kérhetek mindenben segítséget és " két pofon " -nal ők majd helyresegítenek.. Mit mondjak nekik? Mit tegyek??2015. szept. 15. 16:31
1/15 anonim válasza:
fordulj a suliban az iskola pszichológushoz, vagy család segitohoz. a szuleidnek meg gratulálok, hogyha a gyerekük problémaval fordul hozzajuk, akkor kinevetik..
3/15 anonim válasza:
Ha az iskoládban nem működik iskolapszichológus, akkor menj el a házi orvosodhoz, és tőle kérj segítséget azzal kapcsolatban, hogyan tudnál ingyenesen pszichológus szakemberhez fordulni. Ezt a szüleid nélkül is nyugodtan megteheted, sőt, nincs is más választásod. Legalább kiderült, hogy nem számíthatsz rájuk.
4/15 anonim válasza:
Gratulálok az öndiagnosztizáláshoz...
Kicsit sok a pánikbeteg, depressziós, kényszerbeteg kamasz mostanság errefelé. NYilván ennek (szerencsére) a nagyobb része hisztis, más baja nincs.
Ha akkora lenne a baj, mint mondod, már rég felfigyelt volna rá valaki.
5/15 anonim válasza:
Korábban jártál már orvosnál? Vagy honnan tudod, hogy pontosan mi a bajod? Ha akkor mehettél orvoshoz, akkor most miért nem? Egyáltalán kell a szüleid engedélye hozzá? Szerintem nem.
6/15 anonim válasza:
hidd el egy két pofon segitene az ilyen hipohonder gyengwe jellemeken
7/15 A kérdező kommentje:
szomorú és sajnálom, hogy azthiszitek beképzelem... Sajnos nem képzelem be és nem tudom irányítani és nem a hisztis tinifajta vagyok.... látatlanban névtelenül gondolom könnyű ítélkezni és sajnálom hogy eggyeseknek ennyire nincs életük hogy itt osszák az észt.. Köszönöm a tanácsokat viszont! :) Nem én hanem egy pszihológus is megállapította a problémát korábban, és remélem a negatív kommentelők megtapasztalhatják milyen érzés 10x annyi energia felhasználásával leélni a mindennapjaikat ! :)
2015. szept. 15. 22:10
9/15 anonim válasza:
ha már nem vagy tini mért nem tudsz egyedül dokit keresni,
mégis mit vársz fogják a kezted és fizetik a számlát...
na pont ezért vagy gyenge, követelödző életképtelen kis görcs
10/15 anonim válasza:
Csak halkan jegyzem meg, hogy a kenyszerbetegseg pszichiátriai betegség, pszichologusnak ahhoz a világon semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!