Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket nem zavarna, ha...

Titeket nem zavarna, ha tinédzser lányként üvegajtós szobátok lenne (a nappaliba nyílik), és a szüleid nem lennének hajlandóak lecserélni?

Figyelt kérdés
Tettek bele olyan üveget a kedvemért, amin nehéz belátni, de akkor is zavar. Olyan kirakat-érzés. Állítólag nem lehet arra a helyre más jellegű ajtót rakatni, de miért ne lehetne? Nem kétszárnyú ajtó, láttam már ilyen méretű ajtót nem üvegesben is. Anyák szerint az elcsúnyítaná a nappalit...
2015. nov. 4. 13:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%

Vegyél ilyesmit az ajtó színében és ragaszd le:

[link]

Egy szava sem lehet akkor a színre, hisz gondolom az ajtót ő választotta.

Amúgy nekem kicsit az az érzésem,h anyukád direkt nem akarja h eltakarhasd.

2015. nov. 4. 13:32
 12/39 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Ajánlom figyelmedbe! Vissza adja a nappali kinézetét :D

2015. nov. 4. 13:34
 13/39 anonim ***** válasza:
82%

Soha nem értettem ezeket az üveg ajtókat a privát szobákon. Egyrészt át lehet látni, másrészt rohadt zavaró tud lenni, ha a villanyfény bevilágít, mikor aludni szeretnél, na meg kifelé, amikor más akarna aludni.

Amikor lakást cseréltünk, direkt néztem, milyenek az ajtók, mert nem két fillér lecserélni őket.

A régi házunkban nekünk is üveg volt, tettem rá függönyt, valamit számít, de nem az igazi.

2015. nov. 4. 13:41
 14/39 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk a fürdőszobának az egyik fala kompletten üvegfal. Nem teljesen áttetsző, de a vonalak látszanak. Minket nem zavar, de van egy 7 éves lányunk, akit esetleg pár év múlva zavarna, meg ha valaki jönne esetleg vendégségbe, akkor probléma lehet. Ezért ráragasztottunk egy tök jó faliposztert, királyul néz ki (nekünk a Golden Gate híd van rajta).
2015. nov. 4. 13:42
 15/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, olyan posztert majd keresek. Igen, volt, hogy anyám mondta, hogy azért szeretne látni, de egyrészt nem én vagyok az egyetlen gyerek, és másnak nem jutott ilyen ajtó, másrészt valóban zavaró a fény, őket is zavarja,nem értem őket. Harmadrészt meg nem csinálok semmi csúnyát odabent, amit ellenőrizni kéne, de azért ha öltözöm vagy valami, nem akarom, hogy mindenki belásson, meg ha vendégek jönnek, nem kell belátni a szobámba, hogy mik vannak ott. Meg pont az ágyam van azzal szemben.
2015. nov. 4. 13:55
 16/39 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk an régi panellakasokban eredetileg üveg ajtók vannak, úgyhogy nem a kérdező szüleinek hülyesége. Gondolom nincs keret új ajtót venni mert nem két fillér. Mi függönyt tettünk fel rá
2015. nov. 4. 14:08
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt. Belülről kitapétáztam egy nekem tetsző mintával:)
2015. nov. 4. 14:34
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
a baratomnak is ilyen van, tettünk belülre egy sötét függönyt. így nem lehet belatni, max annyi latszik kivulrol, hogyha eg a lámpa
2015. nov. 4. 14:34
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is függönyt tennék oda, vagy egy bambusz rolót. De vannak fából is szépek.
2015. nov. 4. 14:41
 20/39 anonim ***** válasza:
59%
De akkor nálatok mit lehet?
2015. nov. 4. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!