Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket nem zavarna, ha...

Titeket nem zavarna, ha tinédzser lányként üvegajtós szobátok lenne (a nappaliba nyílik), és a szüleid nem lennének hajlandóak lecserélni?

Figyelt kérdés
Tettek bele olyan üveget a kedvemért, amin nehéz belátni, de akkor is zavar. Olyan kirakat-érzés. Állítólag nem lehet arra a helyre más jellegű ajtót rakatni, de miért ne lehetne? Nem kétszárnyú ajtó, láttam már ilyen méretű ajtót nem üvegesben is. Anyák szerint az elcsúnyítaná a nappalit...
2015. nov. 4. 13:02
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
anyáék*
2015. nov. 4. 13:02
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Raksz az üveg részére belülről valamit.Üvegmatricát, függönyt, plakátot.
2015. nov. 4. 13:06
 3/39 anonim ***** válasza:
95%
hat engem zavarna,miert nem teszel fel belulrol fuggonyt? vannak azok a vekony karnisok,amiket ket pici szoggel kell felfogatni,5 perc es szinte semmibe se kerul. amugy a baratomnak is uvegajtos a szobaja,hogyha szexelunk,akkor egy torolkozot oda szoktunk csukni az ajtohoz,az eltakarja,bar azon az uvegen sem lehet konkretan atlatni,de megis latszik h mit csinalsz...
2015. nov. 4. 13:08
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen ajtóm volt, belülre posztereket, képeket ragasztottam, gond megoldva. Bár belátni amúgy sem lehetett, mert homályos volt az üveg.
2015. nov. 4. 13:08
 5/39 anonim ***** válasza:
76%

Ráraknék egy posztert belülről, ha zavarna... Persze beszólnának, ekkor valami látványosabb vérző koponyát alkalmaznék a hátoldalán, amit mindenki látna, aki ránéz az üvegajtóra kívülről, aztán veszekedés lenne... Nem, ez így nem jó.

De lehet, hogy nem szólnának be. Az üvegajtó fontos nekik, vagy az, hogy látsszon, hogy nincs mögötte semmi, átsejlik a fény meg fogalmam sincs? Én kicsit magasabbra értékelném a lányom privát szféra iránti igényeit, mint azt, hogy most nem tökéletesen törik meg a fény az üvegen...

2015. nov. 4. 13:09
 6/39 anonim ***** válasza:
63%

Orultem volna ha tinedzserkent sajat szobam lett volna :)

De ha annyira zavar tegyel valami plakatot a belso oldalara

2015. nov. 4. 13:09
 7/39 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem is eszembe jutott a függöny, de arra is jött, hogy biztos nem illik majd színben a nappalihoz... Pedig belülre akartam. A poszter nem rossz, csak alapból az van, hogy ne ragasztgassam tele a szobát...
2015. nov. 4. 13:23
 8/39 anonim ***** válasza:
86%
Én belülről leragasztanám. De zavarna. Mondjuk már szülő vagyok, de ilyen hülyeség, hogy gyerekszobára üvegajtó eszembe se jut...
2015. nov. 4. 13:30
 9/39 kovpet ***** válasza:
87%

"de arra is jött, hogy biztos nem illik majd színben a nappalihoz"

Vegyétek meg együtt, akkor olyan lesz, amilyet közösen választotok.

2015. nov. 4. 13:31
 10/39 A kérdező kommentje:
Hát eredetileg nem az én szobám volt, és így kaptam meg üveggel együtt, még gyerekként. Köszönöm a választ.
2015. nov. 4. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!