Igazságos, hogy egy szobába raknak az 5 éves öcsémmel, mert apa saját "dolgozószobát" akar?
" Közöld, hogy hozol barátnőt, akivel filmezni fogtok a szobádban. Most ezt komolyan egy öcséddel közös szobában kell, hogy bonyolítsd? Mutass be egy lányt otthon. Haver is lehet, de mondjátok azt, hogy barátnő. És nem, nem kell hogy neked tetszen az illető, bármelyik női ismerősöd megteszi, "
Én végig azt hittem, hogy lány a kérdező...
20-as vagyok.
Azért jó, hogy volt akinek megérzése volt arra, hogy a kérdező lány, mert sehol sem írta, ezzel is "könnyítve" a válaszadók dolgát. ;)
Még mindig a 20-as vagyok.
Én pl. azért hittem idáig, hogy fiú vagy, mert végképp a butaság felső foka egy 15 éves és egy 5 éves, külön nemű gyereket egy helyre pakolni... De ha előbb mondtad volna, akkor is meredek ötletnek tartottam volna.
A szüleidnek túl rossz a viszonya ahhoz, hogy egy ekkora lakás elég legyen nekik, ennyi.
Valamiért én is fiúnak képzeltelek.
Viszont most, hogy kiderült, hogy lány vagy, rájöttem, mi ez az egész sztori: anyukád csak jót akar neked, mert úgyis nagy valószínűséggel egy apádhoz hasonló palihoz fogsz hozzámenni, és mivel az öcséd vélhetően pár év múlva szintén átveszi apád szokásait (vagyis pont le fogja sz***i, hogy zavar-e téged azzal, amit csinál), így a vele való közös szoba felkészít a jövőre, s felesésgként és anyaként már angyali mosollyal viseled a sorsod.
Miert, az igazsagos hogy neki egy szobaban kell lennie egy sarkannyal? :)
Gondolom o egy fokkal tobb penzt adott bele nalad, szoval erosebb canis familiaris el nemi eletet esete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!