Létezik olyan, hogy egy nő azért nem akar gyermeket, mert annyira szereti a párját/férjét, hogy féltékeny lenne a saját gyermekére?
Érdekes kérdés.
Amit leírtál, főleg apáknál szokott előfordulni. Elvileg nem zárom ki, hogy anyáknál is előforduljon, csak ritkábban.
De a lényeg az, hogy van-e már gyerekük. Ha már van gyerekük, és a nő már emiatt is féltékeny a férjére, akkor érthető, hogy nem akar egy másodikat. Ha viszont még nincs gyerekük, akkor ez csak fikció. Az ilyesmit nem lehet előre megmondani, nem jelentheti ki valaki, hogy "ha én szülnék egy gyereket, te úgy viselkednél vele, hogy féltékeny lennék rá".
Tehát ha valaki ilyet mond, az vagy kifogásnak szánja, vagy nagyon fura félelmei vannak.
Nekem nagyon kifogásnak tűnik. Ennyire senki nem lehet önző.
Mondjuk én abban sem hiszek,aki azt mondja,hogy azért nem vállal másodikat mert azt nem tudná úgy szeretni mint az elsőt.
Én még ilyet nem hallottam.
Viszont férfitól már hallottam ilyet. Úgyhogy akár ez is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!